Som – Fundació guardonada amb el Premi Lluís Martí per la millor pràctica de Responsabilitat Social

Pel seu programa de voluntariat #JoTbPuc

som fundació premi lluis martí responsabilitat social
El premi està dotat amb 4.000 euros // Foto: Som – Fundació

Som – Fundació ha estat guardonada amb el premi Lluís Martí, atorgat el 14 de desembre per la Federació Catalana de Voluntariat Social, pel programa #JoTbPuc fer voluntariat, el qual ha estat considerat com la millor pràctica de responsabilitat social amb el voluntariat com a agent protagonista. El premi està finançat per la Fundació Bancària Obra Social La Caixa i dotat amb 4.000 € que destinarem a ampliar i consolidar el programa.

L’objectiu del programa #JoTbPuc és promoure la inclusió de les persones amb discapacitat intel·lectual a les quals donem suport, en el seu entorn comunitari més proper a través del voluntariat.

Des d’aquest projecte, fomenten la responsabilitat social que tenen com a responsables i vetlladors de les persones a les quals representem, les apropem a una nova dimensió social i participativa, que les apodera i les situa en un rol innovador per a elles.

El programa #JoTbPuc comporta un valor afegit no només per a les persones a les quals va dirigit, que són usuàries de la fundació, sinó també per a les entitats que les incorporen com a voluntàries.

banner-electium_300x250-V3_nou copy

#JoTbPuc és un programa absolutament cooperatiu, que involucra a diferents agents socials, des de federacions a entitats i associacions, en les quals l’objectiu comú és la incorporació de persones al món del voluntariat, més enllà de la seva discapacitat intel·lectual.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*