Dilluns, 27 març 2023
Dilluns, 27 març 2023
IniciRecerca i TecnologiaOberta la convocatòria de les Beques per a la recerca “Diamant de...

Oberta la convocatòria de les Beques per a la recerca “Diamant de Visscher” de Nexe Fundació fins el 23 d’octubre

Amb una dotació de 6.000 €, estan adreçades a projectes per a la millora de la qualitat de vida dels infants i joves amb pluridiscapacitat i les seves famílies

beques diamant de visscher nexe fundacio
Cartell de les Beques a la recerca “Diamant de Visscher” // Foto: Nexe Fundació

Fins el 23 de d’octubre segueix obert el termini de presentació de sol·licituds de les Beques per a la recerca “Diamant de Visscher”, que atorga Nexe Fundació per a la millora de la qualitat de vida dels infants i joves amb pluridiscapacitat i les seves famílies.

anunci guies d'arrel

Les Beques s’atorguen en reconeixement de la trajectòria de Cécile de Visscher, cofundadora i presidenta de Nexe Fundació, per la seva aportació a la millora dels drets dels infants i joves amb pluridiscapacitat i de les seves famílies, i en record a la generositat, solidaritat i entrega de Carlos Dimant, cofundador de Nexe Fundació, qui sempre li va donar suport i la va acompanyar per fer de Nexe una entitat referent.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

Podran optar a la beca projectes de nova creació o que ja estiguin iniciats, sempre que aquests últims no hagin finalitzat i/o justifiquin la necessitat d’un finançament addicional.  

Amb una dotació inicial de 6000 €, aquestes beques poden ser sol·licitades per associacions, fundacions o persones investigadores i/o estudiants (predoctorals i postdoctorals) vinculades a una universitat, per grups de recerca o per altres entitats sense afany de lucre, que duguin a terme les seves intervencions en l’àmbit territorial de Catalunya i que treballin pel desenvolupament de la població infantil i juvenil amb pluridiscapacitat i/o etiologia similar.

Es valoraran molt especialment els projectes de recerca on hi hagi coparticipació entre entitats no lucratives, universitats i/o investigadors/es.

El jurat està format per un comitè de persones expertes de reconegut prestigi en la recerca de les fundacions Nexe, Blanquerna i de l’Institut Borja de Bioètica.

L’acte de lliurament de la beca Dimant De Visscher es farà el dia 18 de novembre, en el marc de les Jornades anuals de Nexe Fundació 2023, que se celebraran en la Facultat de Psicologia, Ciències de l’Educació i de l’Esport de la Universitat Blanquerna.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de tota l'actualitat del món de la diversitat funcional a Catalunya

Redacció/Fonts
Redacció/Fontshttps://diarideladiscapacitat.cat
Diari de la DisCapacitat. El digital de la diversitat funcional a Catalunya. Un mitjà fet per donar visibilitat a les persones amb discapacitat i pensat per reclamar la seva inclusió social

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content