El El Grup Alba crea la Xarxa d’Empreses Sòcies per apuntalar la Responsabilitat Social Empresarial

Per establir aliances amb les empreses del territori

grup alba xarxa empreses sòcies segell distintiu rse
S’ha creat un distintiu com a segell de compromís amb la RSE // Foto: Grup Alba

El Grup Alba ha creat la Xarxa d’Empreses Sòcies amb l’objectiu d’establir aliances i col·laboracions amb empreses petites i grans del territori, que permetin impulsar iniciatives i projectes que tinguin un impacte en les persones, però també en l’empresa i en la pròpia entitat.

“Des de l’entitat volem que la xarxa serveixi per establir una relació de confiança i duradora amb les empreses i que conjuntament puguem buscar maneres de col·laborar, iniciatives que ens motivin a treballar junts. Les empreses ens poden aportar moltíssim, però com a entitat del tercer sector tenim moltes qualitats, molt de talent i creativitat entre els nostres equips que poden aportar molt també a l’empresa”, explica Maite Trepat.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

Per identificar a les empreses que formen part d’aquesta xarxa, el Grup Alba ha creat un segell acreditatiu (un adhesiu i segell digital) per donar visibilitat i posar en valor les empreses sòcies i establir d’aquesta manera una petita comunitat empresarial que comparteix uns mateixos valors i que aposten per la Responsabilitat Social.

Entre les empreses que ja s’han adherit a la xarxa hi ha l’empresa de transport i emmagatzematge Ondara Logística, l’empresa de trufes i bolets Laumont, que ja ha col·laborat amb d’altres projectes com el del “Pati de les experiències” de l’Escola Alba; o Foment Tàrrega, que va participar en el projecte del calendari solidari del 2019.

BANER_300X250

Amb la creació de la Xarxa d’Empreses Sòcis, Alba referma la seva aposta per la Responsabilitat Social Empresarial. En els darrers anys ha realitzat diferents accions per fomentar el compromís social i la responsabilitat social entre les empreses amb

iniciatives com la Trobada d’Empresaris de l’Urgell i la Segarra que es celebra anualment o la creació d’un catàleg de RSE dirigit especialment a empreses del territori que volen iniciar-se en aquest camp.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*