Diumenge, 5 desembre 2021
IniciEntitatsEl projecte “Millora la teva parla” de la Fundació Fupar guardonat en...

El projecte “Millora la teva parla” de la Fundació Fupar guardonat en els Premis Territoris Solidaris BBVA

projecte millorar teva parla fupar premis territoris solidaris bbva
Representants de l’entitat durant l’acte d’entrega del guardó // Foto: Fupar

El projecte “Millora la teva parla” de la Fundació Fupar, ha estat un dels 31 guardonats als premis Territoris Solidaris BBVA, que donen suport a diferents projectes socials triats pels empleats d’aquesta entitat bancària a Catalunya.

El projecte “Millora la teva parla” està destinat a obtenir material per ajudar a les persones amb dificultats en la parla, la comunicació i el llenguatge que presenten necessitats de comunicació alternativa i augmentativa.

fiare banca etica crowdfunding

D’aquesta manera Fupar vol millorar la qualitat de vida i la inclusió social de les persones amb discapacitat intel·lectual que formen part del Centre Ocupacional de l’entitat, a través de l’aplicació de metodologies i teràpies innovadores centrades en una atenció integral a la persona.

L’entitat espera que a través d’aquest projecte les persones que presenten problemes en la parla i la comunicació del seu Centre Ocupacional -aproximadament un 17%- puguin millorar en la iniciativa comunicativa, en la transmissió i comprensió de missatges orals, i en l’expressió del llenguatge, millorant així l’entonació, volum, ritme i gesticulació.

“Creiem en les capacitats de les persones amb discapacitat intel·lectual i apostem diàriament per la seva inclusió a la societat. Millorar l’expressió i comprensió oral incideix molt positivament en el benestar personal, ja que facilita mantenir relacions de qualitat amb l’entorn proper i fomenta la interrelació i creació de nous vincles socials”, explica Marta Puig, directora del Centre Ocupacional de Fupar.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES