Presentació de tres apps que garanteixen l’accessibilitat a persones amb dificultats motrius al Mobile World Congress

A càrrec de la Fundació ASPACE Catalunya i la FEPCCAT

mobile world congress apps accessibilitat dificultats motrius
Les apps es tornaran a presentar en el marc del Mobile World Congress // Foto: Taula Tercer Sector

La Fundació ASPACE Catalunya i la Federació Catalana d’Entitats de Paràlisi Cerebral i Etiologies Similars (FEPCCAT) presentaran el proper dijous 28 de febrer tres aplicatius que garanteixen l’accessibilitat digital a persones amb dificultats motrius en el marc de Mobile World Congress que se celebrarà al recinte firal de Gran Via L’Hospitalet.

FREEFORMSTYLE-600X300

Ease Touch aconsegueix que la pantalla tàctil d’un sistema Android respongui adequadament a les possibilitats motrius de la persona permetent elaborar gestos com, per exemple, pessigar per a fer zoom, arrossegar amb precisió, etc.

Ease Mouse permet estendre la funcionalitat del punter del mouse d’Android perquè puguin ser executats els gestos més habituals, com arrossegar, pessigar o accedir als botons de sistema.

Ease Joystick permet controlar el mòbil a través de dispositius de jocs com per exemple els joystiks.

Finalment l’aplicació Voluntariapp és una app creada pel Grup Alba, amb la Federació Catalana de Voluntariat Social, que té com a objectiu posar en contacte persones voluntàries i entitats socials a través del mòbil. A través d’aquesta tecnologia col·laborativa es vol digitalitzar el procés de gestió del voluntariat i facilitar la feina a entitats socials de tot el territori.

La presentació d’aquests tres aplicatius s’ha gestionat a través de la participació, un any més, de la Taula d’entitats del Tercer Sector Social de Catalunya que agrupa 35 federacions que aglutinen més de 3.000 entitats socials catalanes, i tindrà lloc a l’estand CS40 de la Fundació Mobile World Capital Barcelona.

banner_dental

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*