Presentació de tres apps que garanteixen l’accessibilitat a persones amb dificultats motrius al Mobile World Congress

A càrrec de la Fundació ASPACE Catalunya i la FEPCCAT

mobile world congress apps accessibilitat dificultats motrius
Les apps es tornaran a presentar en el marc del Mobile World Congress // Foto: Taula Tercer Sector

La Fundació ASPACE Catalunya i la Federació Catalana d’Entitats de Paràlisi Cerebral i Etiologies Similars (FEPCCAT) presentaran el proper dijous 28 de febrer tres aplicatius que garanteixen l’accessibilitat digital a persones amb dificultats motrius en el marc de Mobile World Congress que se celebrarà al recinte firal de Gran Via L’Hospitalet.

Ease Touch aconsegueix que la pantalla tàctil d’un sistema Android respongui adequadament a les possibilitats motrius de la persona permetent elaborar gestos com, per exemple, pessigar per a fer zoom, arrossegar amb precisió, etc.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

Ease Mouse permet estendre la funcionalitat del punter del mouse d’Android perquè puguin ser executats els gestos més habituals, com arrossegar, pessigar o accedir als botons de sistema.

Ease Joystick permet controlar el mòbil a través de dispositius de jocs com per exemple els joystiks.

BANER_300X250

Finalment l’aplicació Voluntariapp és una app creada pel Grup Alba, amb la Federació Catalana de Voluntariat Social, que té com a objectiu posar en contacte persones voluntàries i entitats socials a través del mòbil. A través d’aquesta tecnologia col·laborativa es vol digitalitzar el procés de gestió del voluntariat i facilitar la feina a entitats socials de tot el territori.

La presentació d’aquests tres aplicatius s’ha gestionat a través de la participació, un any més, de la Taula d’entitats del Tercer Sector Social de Catalunya que agrupa 35 federacions que aglutinen més de 3.000 entitats socials catalanes, i tindrà lloc a l’estand CS40 de la Fundació Mobile World Capital Barcelona.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*