AMPANS acull a Urpina la Jornada anual de les 24 entitats de Treball amb Suport que integren l’ACTAS

La jornada va comptar amb la presència de Josep Vidal

jornada-ampans-entitats-treball-amb-suport
A la jornada van assistir prop de 60 persones de 24 entitats // Foto: Ampans

AMPANS ha acollit a Urpina la Jornada anual de l’Associació Catalana de Treball Amb Suport (ACTAS), entitat de la qual forma part, i en la que han participat una setantena de persones de 24 entitats membre.

La jornada d’enguany, que ha portat per títol “Entre tots i totes definim el Servei de Treball amb Suport”, ha comptat amb la participació del director general de la Direcció General d’Economia Social, el Tercer Sector, les Cooperatives i l’Autoempresa, Josep Vidal.

BANER_300X250

La metodologia de Treball amb Suport és un model d’integració laboral que facilita la incorporació de col·lectius amb alguna discapacitat a les empreses ordinàries a través d’un conjunt d’estratègies i procediments de suport, ajustats als treballadors i amb suport a la persona i a l’empresa.

La Jornada, que se celebra des de fa tres anys, pretén ser un espai d’intercanvi per compartir experiències i bones pràctiques entorn de la metodologia de Treball amb Suport. Està dirigida als equips d’inserció de les entitats; persones preparadores laborals, prospectores, coordinadores i gestores.

La ponència central va anar a càrrec de Montse Tarridas, de l’Associació LADD, que va parlar sobre “El Treball amb Suport com a metodologia per aconseguir una societat més inclusiva i justa”. Tot seguit es van organitzar grups de treball per consensuar i avançar en la construcció del nou model de servei d’inserció laboral. El dinar va anar a càrrec del restaurant Canonge, i el van servir els joves del programa ‘Jove, viu una experiència singular’, que s’estan formant en hosteleria i restauració. La presidenta d’ACTAS, Montse Cardona, va cloure una jornada amb èxit d’assistència i participació.

banner_dental

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*