Nova plataforma amb informació sobre espais adaptats per a persones amb discapacitat

L’empresa Contigo Adaptado, S.L. crea una app i una pàgina web de suport

plataforma contigo adaptado
Una pantalla de l’app mòbil // Foto;: Imatge cedida per Contigo Adaptado, S.L.

L’empresa menorquina Contigo Adapatado, S.L., propietat de Lorenzo Carreras i Germán Sintes, ha creat una plataforma per facilitar informació actualitzada dels establiments, llocs d’oci i organismes públics adaptats per a persones amb algun tipus de discapacitat, a través d’una aplicació mòbil de descàrrega gratuïta i una pàgina web de suport.

Els usuaris les dues plataformes, pot localitzar qualsevol espai que compleixi amb l’única característica d’estar adaptat, donar-nos a conèixer un que encara no s’hagi inclòs, així com accedir a informació específica sobre com, on i perquè és recomanable l’adaptació del major Per tal d’oferir el màxim d’espais possibles, la inclusió de les dades bàsiques de qualsevol zona adaptada (nom i adreça postal) és totalment gratuïta, les dades ampliades (E-mail, telèfon de contacte, fotografies, etc) es reserven als espais que, mitjançant contracte, estan afiliats a la seva xarxa.

La navegació en l’aplicació és senzilla i intuïtiva. La primera versió, compta amb botons amplis i textos d’una grandària i tipografia clars. Està adaptada per a persones amb poca destresa manual i visual i estem treballant per poder solucionar amb altres dificultats en les versions posteriors.

Pel que fa a la web, aquesta compta amb un disseny modern i adaptable a les diferents plataformes en les quals es pot executar (ordinador portàtil, telèfon mòbil, tauleta, televisió interactiva).

banner-electium_300x250-V3_nou copy

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*