Socis de l’Associació Sant Tomàs en contra que l’entitat es transformi en fundació

Un grup de familiars elabora un manifest de protesta

logo sant tomàs
Logo entitat // Imatge cedida per Associació Sant Tomàs

Un grup de socis de la l’Associació Sant Tomàs, familiars de persones amb Discapacitat Intel·lectual i del Desenvolupament (DID), s’ha mobilitzat davant la intenció de convertir l’associació en fundació privada.

Sant Tomàs és una entitat osonenca que porta 50 anys treballant per millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual dels seus usuaris, usuàries i familiars a través dels serveis que ofereix.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

La decisió, segons aquest col·lectiu, precipitada i sense cap argument convincent, de plantejar convertir l’associació, que sempre ha estat una entitat molt participativa i dinàmica, en una fundació privada, els ha portat a elaborar un manifest en contra d’aquesta determinació en el que demanen suport a la seva posició.

En aquest manifest, les famílies declaren que volen: recuperar l’ànima amb què va néixer Sant Tomàs ara farà 50 anys; mantenir una associació participativa, representativa, transparent i democràtica; i aconseguir el millor futur possible per als nostres fills i filles.

BANER_300X250

Per contra, les famílies expressen que no volem: perdre el dret a vot; una fundació feta en contra de les famílies; la desaparició de l’Associació Sant Tomàs; sentir a dir que les famílies som un problema a Sant Tomàs; enterrar definitivament el sistema representatiu establert; i convertir Sant Tomàs en una empresa de serveis, on les famílies siguem uns simples clients.

FECETC_Banner_fira si i millor

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*