L’ONCE commemorarà el 80è aniversari a Montserrat en la celebració de la seva Diada de la Gran Família

Aquest diumenge 10 de juny, i amb la presència del nou conseller Chakir El Homrani

monasteri de Montserrat
La celebració es farà, un cop més, al Santuari de Montserrat // Foto: Pixabay

Unes 1.200 persones entre afiliats, pensionistes, treballadors, familiars i amics de l’ONCE celebraran aquest proper diumenge 10 de juny al Santuari de Montserrat la 24ª edició de la Diada de la Gran Família de l’ONCE Catalunya per a commemorar el seu 80è aniversari.

Assistiran Chakir El Homrani, el nou conseller de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya; Patricia Sanz, vicepresidenta del Consejo General de l’ONCE; Xavier Grau, delegat territorial de l’ONCE a Catalunya i Enric Botí, president del Consell Territorial de l’ONCE a Catalunya. L’acte també comptarà amb la presència de Patricia Sanz, vicepresidenta del Consejo General de la ONCE.

banner_dental

La jornada començarà a les 9 del matí amb una gran botifarrada i serà plena d’activitats. La missa conventual es celebrarà a les 11 del matí a la Basílica. L’acte central d’enguany serà a les 12.15 h, a la Plaça Central de la Basílica, per celebrar el 80è aniversari. Es representarà el número 8 i el número 0 amb una gran figura humana engalanada dels colors de l’ONCE, el groc i el verd, que simbolitzen Il·lusió i esperança. També hi haurà exhibició de Gegants i moltes més sorpreses.

La jornada estarà plena d’activitats des del matí, amb botifarrada, missa conventual, gegants i castells. Al migdia hi haurà un dinar de germanor amb la presència de personalitats del món polític i social i representants d’associacions de persones amb discapacitat.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*