Dissabte, 25 setembre 2021
spot_img
IniciPatrocinatsPere Solanellas assumeix la Direcció General de l’empresa d’assistència domiciliària ASISTED

Pere Solanellas assumeix la Direcció General de l’empresa d’assistència domiciliària ASISTED

La companyia assisteix diàriament a 1.500 persones

pere solanellas director general asisted
Pere Solanellas // Foto: Asisted

Pere Solanellas (Sant Cugat del Vallès, 1967) ha assumit la Direcció General d’ASISTED, empresa líder a Catalunya d’assistència domiciliària. Solanellas, amb una àmplia experiència en el sector de l’esport, la salut i el benestar assegura que el seu objectiu és “portar ASISTED cap al lideratge dels serveis d’atenció domiciliària, posant el focus en la creació de la professió, en la formació de l’assistent i en la rendibilitat social”. El nou Director General subratlla que “aquests tres aspectes clau són els que diferencien ASISTED competitivament, ens animen a seguir creixent i motiven l’equip de persones que ho fan possible”.

ELS REPTES DE PERE SOLANELLAS

Pere Solanellas assumeix el projecte d’ASISTED quan l’empresa, amb seu a Catalunya, té planejat iniciar la seva expansió a Madrid, el que està previst per al pròxim any. La companyia, que ha registrat un creixement mitjà anual del 27% en els últims 4 anys fins arribar als 10 milions d’euros de facturació, preveu duplicar el seu volum de negoci fins als 20 milions d’euros en el pròxim exercici.

banner flyer interpersonas

Aquesta companyia social assisteix diàriament a 1.500 persones gràcies als més de 700 assistents i treballadors que té en plantilla, tots ells contractats en el Règim General de la Seguretat Social.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES