Dimarts, 20 febrer 2024
IniciPATROCINATSSIFU, primera empresa Facility Services a Europa amb la Certificació de Protocol...

SIFU, primera empresa Facility Services a Europa amb la Certificació de Protocol Segur Covid-19

Garanteix tots els protocols de prevenció i seguretat

El nou certificat garanteix tots els protocols de seguretat i higiene // Foto: Grupo SIFU

El Grupo SIFU ha rebut de l’empresa TÜV Rheinland la Certificació de Protocol Segur Covid-19, de manera que el Grup es posiciona com la primera empresa de Facility Services a nivell europeu en rebre aquesta acreditació, que garanteix que tots els protocols que implementa tant en la pròpia empresa com amb els seus clients són portats a terme amb màxima prevenció i seguretat.

El Grupo SIFU ha implantat un pla específic d’actuació incloent les mesures higienicosanitàries, organitzatives, de prevenció de el risc de seguretat i salut per a la reducció de el risc de contagi segons “Protocol segur COVID-19 “, aplicable a l’activitat que desenvolupa tant en els seus instal·lacions com en els serveis que presta a les instal·lacions dels seus clients.

Un cop realitzada la verificació, TÜV Rheinland ha lliurat l’Informe de Auditoria Protocol Segur COVID-19. Un cop superada l’auditoria, la companyia ha rebut un Certificat per un període de validesa d’un any.

En un període no superior a 6 mesos TÜV Rheinland durà a terme una auditoria de seguiment, que podrà ser en remot, a fi de confirmar que les mesures de control implantades es mantenen i que s’ajusten a l’evolució de la pandèmia i impacte de la COVID-19. La data d’aquesta auditoria es fixarà tenint en compte aquesta evolució davant la possibilitat d’un rebrot.

El ‘Protocol Segur COVID-19’ serveix per identificar aquells espais que compleixen amb els estàndards més exigents per combatre i prevenir el coronavirus. 

Entre les actuacions que el protocol determina com a fonamentals destaquen la implantació de mesures higièniques bàsiques, Mesures Tècniques de distanciament interpersonal, Mesures organitzatives i Mesures sanitàries de desinfecció i control.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de tota l'actualitat del món de la diversitat funcional a Catalunya

Redacció/Fonts
Redacció/Fontshttps://diarideladiscapacitat.cat
Diari de la DisCapacitat. El digital de la diversitat funcional a Catalunya. Un mitjà fet per donar visibilitat a les persones amb discapacitat i pensat per reclamar la seva inclusió social

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content