Dissabte, 25 setembre 2021
spot_img
IniciPatrocinatsSIFU, primera empresa Facility Services a Europa amb la Certificació de Protocol...

SIFU, primera empresa Facility Services a Europa amb la Certificació de Protocol Segur Covid-19

Garanteix tots els protocols de prevenció i seguretat

El nou certificat garanteix tots els protocols de seguretat i higiene // Foto: Grupo SIFU

El Grupo SIFU ha rebut de l’empresa TÜV Rheinland la Certificació de Protocol Segur Covid-19, de manera que el Grup es posiciona com la primera empresa de Facility Services a nivell europeu en rebre aquesta acreditació, que garanteix que tots els protocols que implementa tant en la pròpia empresa com amb els seus clients són portats a terme amb màxima prevenció i seguretat.

El Grupo SIFU ha implantat un pla específic d’actuació incloent les mesures higienicosanitàries, organitzatives, de prevenció de el risc de seguretat i salut per a la reducció de el risc de contagi segons “Protocol segur COVID-19 “, aplicable a l’activitat que desenvolupa tant en els seus instal·lacions com en els serveis que presta a les instal·lacions dels seus clients.

banner flyer interpersonas

Un cop realitzada la verificació, TÜV Rheinland ha lliurat l’Informe de Auditoria Protocol Segur COVID-19. Un cop superada l’auditoria, la companyia ha rebut un Certificat per un període de validesa d’un any.

En un període no superior a 6 mesos TÜV Rheinland durà a terme una auditoria de seguiment, que podrà ser en remot, a fi de confirmar que les mesures de control implantades es mantenen i que s’ajusten a l’evolució de la pandèmia i impacte de la COVID-19. La data d’aquesta auditoria es fixarà tenint en compte aquesta evolució davant la possibilitat d’un rebrot.

El ‘Protocol Segur COVID-19’ serveix per identificar aquells espais que compleixen amb els estàndards més exigents per combatre i prevenir el coronavirus. 

Entre les actuacions que el protocol determina com a fonamentals destaquen la implantació de mesures higièniques bàsiques, Mesures Tècniques de distanciament interpersonal, Mesures organitzatives i Mesures sanitàries de desinfecció i control.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES