Dijous, 23 maig 2024
spot_img
IniciRESPONSABILITAT SOCIALLa Fundació “la Caixa” i CaixaBank col·laboren amb Support-Girona en el projecte...

La Fundació “la Caixa” i CaixaBank col·laboren amb Support-Girona en el projecte Espai Obert

L’entitat social ha rebut una col·laboració de 16.000 euros

signatura de l'acord
Moment de la signatura de l’acord // Foto: Support-Girona

CaixaBank, a través d’una aportació econòmica de la Fundació “la Caixa”, ha mostrat el seu suport al projecte Espai Obert de Support-Girona que té com a objectiu oferir un servei diari a les persones usuàries del centre per a que puguin atendre les seves necessitats bàsiques d’higiene, alimentació i socialització, així com el seguiment de la seva pauta de medicació. L’entitat social ha rebut una col·laboració de 16.000 euros.

Gràcies a la seva capil·laritat territorial, la xarxa d’oficines de CaixaBank pot fer costat a la Fundació “la Caixa” en la seva labor social, detectant necessitats d’entitats socials locals com les de Support-Girona i canalitzant una part del pressupost de la Fundació. El 2020, el 89% de les oficines del banc van donar suport a algun projecte social i van fer possible que milers de petites i mitjanes entitats socials solidàries poguessin accedir a ajudes econòmiques per tirar endavant els seus programes.

El projecte Espai Obert 2021 de Support-Girona és un projecte d’inserció comunitària de persones amb risc d’exclusió social, que pretén donar un servei a les persones per poder atendre les seves necessitats bàsiques. Els beneficiaris són persones amb discapacitat psicosocial.

Joaquim Macià, Director de Banca d’Institucions de CaixaBank a la Direcció Territorial Catalunya, ha destacat “la importància de la solidaritat i col·laboració entre les diferents entitats i institucions per defensar, promocionar i desenvolupar els drets humans de les persones amb discapacitat, al mateix temps que acompanyen aquestes persones a perseguir el benestar i la dignitat i a cercar l’autonomia a través del suport jurídic i social que reben des de l’entitat”.

L’Acció Social, un dels pilars del Pla de RSC de CaixaBank

Fruit de la col·laboració entre la Fundació “la Caixa” i CaixaBank, el 2020, es va donar suport a més de 8.500 projectes de prop de 7.000 entitats socials de tot el país. Es tracta, majoritàriament, de projectes que aporten solucions en l’àmbit de la malaltia, la discapacitat, l’exclusió social, la pobresa infantil, els grans i l’envelliment. Des de l’inici de la crisi de la COVID19, Fundació “la Caixa” ha col·laborat, a través de CaixaBank, amb 1.700 projectes relacionades amb el proveïment d’aliments, material sanitari i emergències per donar resposta a les persones vulnerables més afectades per la pandèmia.

- PUBLICITAT -

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de tota l'actualitat del món de la diversitat funcional a Catalunya

Redacció/Fonts
Redacció/Fontshttps://diarideladiscapacitat.cat
Diari de la DisCapacitat. El digital de la diversitat funcional a Catalunya. Un mitjà fet per donar visibilitat a les persones amb discapacitat i pensat per reclamar la seva inclusió social

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content