Dissabte, 2 desembre 2023
- PUBLICITAT -spot_img
IniciRESPONSABILITAT SOCIALLa Fundació “la Caixa” impulsarà 45 projectes socials destinats a les persones...

La Fundació “la Caixa” impulsarà 45 projectes socials destinats a les persones amb discapacitat o trastorn mental

Dins la primera convocatòria 2020 a Catalunya del Programa d’Ajuts a Projectes d’Iniciatives Socials

campanya 25N diba
persona amb discapacitat treballant
Els ajuts beneficiaran a més de 48.000 persones en risc d’exclusió social // Foto: Fundació “la Caixa”

La Fundació “la Caixa” ha seleccionat 45 projectes destinats a la promoció de l’autonomia personal i el suport psicosocial de persones amb discapacitat o trastorn mental en el seu entorn familiar i relacions, dins la primera convocatòria Catalunya 2020 del seu Programa d’Ajuts a Projectes d’Iniciatives Socials.

D’aquesta manera l’àmbit de la discapacitat és el més nombrós quant al nombre de projectes seleccionats, seguit dels destinats a la lluita contra la pobresa en l’àmbit familiar i en l’exclusió social (43); els d’inserció sociolaboral (38); la humanització de la salut (13); i gent gran i reptes derivats de l’envelliment (12).

En total han estat seleccionats en la resolució de la primera convocatòria  175 projectes a Catalunya, que rebran més de 5 milions d’euros, a través dels quals més de 48.500 persones en situació de vulnerabilitat tindran oportunitats de millora personal i social.

“La crisi social derivada de la pandèmia ha posat en relleu l’impacte positiu dels projectes socials. Amb l’impuls d’aquesta convocatòria, volem donar suport a les persones que més ho necessiten mitjançant el foment de projectes necessaris per poder avançar tots junts cap a una societat més justa”, destaca el subdirector general de la Fundació ”la Caixa”, Marc Simón.

Campanya 25N Diputació de Barcelona

Com en anteriors edicions, la convocatòria té l’objectiu de col·laborar amb entitats socials que dediquen els seus esforços a portar a terme projectes que donen resposta als reptes socials amb més incidència actualment, posant l’accent d’una manera especial en les iniciatives que preveuen noves necessitats agreujades com a conseqüència de la pandèmia.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de tota l'actualitat del món de la diversitat funcional a Catalunya

Redacció/Fonts
Redacció/Fontshttps://diarideladiscapacitat.cat
Diari de la DisCapacitat. El digital de la diversitat funcional a Catalunya. Un mitjà fet per donar visibilitat a les persones amb discapacitat i pensat per reclamar la seva inclusió social

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content