La Diputació de Lleida duplica la inversió en entitats que donen suport a les persones amb discapacitat

Renova la col·laboració amb la federació ALLEM

diputació lleida duplica aportació econòmica persones discapacitat
Un moment de la trobada entre Rosa Maria Perelló i Joan Ramon Saura // Foto: Diputació de Lleida

La Diputació de Lleida ha confirmat que enguany duplicarà l’aportació econòmica que fa a les entitats del tercer sector i concretament a les 17 entitats que agrupa la federació ALLEM i que es dediquen a la prestació de serveis de suport per a les persones amb discapacitat a les comarques lleidatanes.

En l’actualitat, la Diputació aporta 85.000€ que es destinen directament a les tasques o activitats que programen les entitats associades a ALLEM, més 75.000€ que s’utilitzen per tasques directament relacionades amb la federació d’entitats. Precisament, la quantitat destinada a les entitats es doblarà, passant de 85.000€ a 170.000€, i es mantindran els 75.000€ a ALLEM, arribant a un total de 245.000€.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

Així li ho ha anunciat la presidenta de la Diputació, Rosa Maria Perelló al president de la federació ALLEM, Joan Ramon Saura en la trobada per tractar una col·laboració que es renova de forma anual des de l’any 2008 quan es va signar el primer conveni.

Les 17 entitats que formen part de la federació d’associacions són l’Associació Alba, Associació Talma-Servei suport a les persones, Aspros, Associació de discapacitats d’Aran, L’Olivera, Aspamis, L’Estel, Ilersis, Sant Joan de Déu, La Torxa, ACUDAM, Plançó, Associació Pro Minusvàlids de Solsona i comarca, Integra Pirineus, Creu Blanca-Llar Santa Anna, Institut Municipal d’Ocupació Salvador Seguí, i Associació Pro Minusvàlids psíquics de l’Alt Urgell; i organitzen activitats que van des del suport terapèutic, activitats físiques adaptades, equinoteràpia, psiquiatria o integració laboral, entre d’altres.

BANER_300X250
FECETC_Banner_fira si i millor

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*