Dues funcions de teatre accessibles a Sant Cugat del Vallès i Tarragona de la cèlebre obra ‘Jane Eyre’

L’1 de març a Sant Cugat i el dia 2 a Tarragona

funcions adaptades jane eyre sant cugat i tarragona
L’actriu Ariadna Gil durant una representació de ‘Jane Eyre’ // Foto: Teatre Accessible

Sant Cugat del Vallès i Tarragona comptaran entre avui i demà amb funcions adaptades del projecte Teatre Accessible, que ofereix representacions teatrals adaptades a persones amb discapacitat auditiva, visual i gent gran.

L’obra estrella de la que es podrà gaudir és ‘Jane Eyre’, dirigida per la Carme Portaceli amb una encertadíssima adaptació de la cèlebre novel·la de Charlotte Brontë feta per l’Anna Maria Ricard. Un text captivador que ja la temporada passada no va deixar indiferent a cap espectador. Aquest any torna protagonitzada per l’Ariadna Gil, que fa un treball impecable en la interpretació de Jane, una dona sense filtres amb un caràcter fort i lluitador.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

Altres actors com Jordi Collet, Gabriela Flores, Abel Folk, Pepa López, Joan Negrié i Magda Puig fan possible aquesta magnífica obra, plena d’emocions i reflexions sobre el món de la dona i la seva lluita a la societat.

Les funcions accessibles es portaran a terme el dia 1 de març al Teatre Auditori de Sant Cugat del Vallès a les 21.00 h i a Tarragona el dia 2 de març a la mateixa hora. Les funcions comptaran amb subtitulació, audiodescripció, so amplificat i bucle magnètic.

BANER_300X250
FECETC_Banner_fira si i millor

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*