Diumenge, 7 març 2021
Inici Discapacitat La Coordinadora Capaç organitza a Terrassa la 14a Distrobada pels drets...

La Coordinadora Capaç organitza a Terrassa la 14a Distrobada pels drets de les persones amb discapacitat intel·lectual

coordinardora capaç terrassa distrobada parc vallparadís terrassa

El proper diumenge 5 de maig la Coordinadora Capaç de Terrassa organitza la 14a edició de la Distrobada pels drets de les persones amb discapacitat intel·lectual, una jornada des de les 10:30 fins les 14h amb nombroses activitats a la Muntanyeta del Parc Vallparadís.

Durant la jornada hi haurà tallers, música, animació, xocolatada, sorteig de regals i venda de samarretes commemoratives. També es farà lectura del Manifest per la Residència i Centre de Dia per a persones amb discapacitat intel·lectual.

La Coordinadora Capaç, que agrupa a entitats i familiars de persones amb Discapacitat Intel·lectual de Terrassa, es va constituir fa 12 anys per les AMPA de les quatre escoles d’educació especial de Terrassa i per familiars de persones adultes amb discapacitat intel·lectual que son usuàries de centres ocupacionals i tallers com FUPAR, Prodis, Centre de Dia La Pineda, etc.

ARC Soluciones publi

Participa activament en la “Taula de Capacitats Diverses i Accessibilitat” de Terrassa, i promou l’oferta d’oci adaptat i inclusiu i porten a terme diverses accions reivindicatives.

Entre altres activitats, està lluitant perquè d’una vegada -porta 10 anys d’endarreriment- es faci la construcció de la nova Residència, Centre de Dia i Centre de Respir.

Subscripció Newsletter (50% de descompte)

Amb notícies, agenda, subvencions, convocatòries, ofertes, recursos...i molt més

Amb motiu del 5è aniversari del Diari de la Discapacitat, aquest mes de febrer, pots tenir la subscripció a meitat de preu durant el primer any. APROFITA AQUESTA OPORTUNITAT!!

Redacció/Fonts
Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-

ÚLTIMES NOTÍCIES