La Coordinadora Capaç organitza a Terrassa la 14a Distrobada pels drets de les persones amb discapacitat intel·lectual

El proper diumenge 5 de maig de 10:30 a 14h

coordinardora capaç terrassa distrobada parc vallparadís terrassa

El proper diumenge 5 de maig la Coordinadora Capaç de Terrassa organitza la 14a edició de la Distrobada pels drets de les persones amb discapacitat intel·lectual, una jornada des de les 10:30 fins les 14h amb nombroses activitats a la Muntanyeta del Parc Vallparadís.

Durant la jornada hi haurà tallers, música, animació, xocolatada, sorteig de regals i venda de samarretes commemoratives. També es farà lectura del Manifest per la Residència i Centre de Dia per a persones amb discapacitat intel·lectual.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

La Coordinadora Capaç, que agrupa a entitats i familiars de persones amb Discapacitat Intel·lectual de Terrassa, es va constituir fa 12 anys per les AMPA de les quatre escoles d’educació especial de Terrassa i per familiars de persones adultes amb discapacitat intel·lectual que son usuàries de centres ocupacionals i tallers com FUPAR, Prodis, Centre de Dia La Pineda, etc.

Participa activament en la “Taula de Capacitats Diverses i Accessibilitat” de Terrassa, i promou l’oferta d’oci adaptat i inclusiu i porten a terme diverses accions reivindicatives.

BANER_300X250

Entre altres activitats, està lluitant perquè d’una vegada -porta 10 anys d’endarreriment- es faci la construcció de la nova Residència, Centre de Dia i Centre de Respir.

FECETC_Banner_fira si i millor

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*