Inscripcions obertes per cursos de formació subvencionats d’operaris en neteja viària i auxiliars de jardineria

Adreçades a persones amb discapacitat en situació d’atur i inscrites al SOC

fupar cursos formacio foap operaris neteja auxiliar jardineria
Els cursos formen part del programa FOAP // Foto: Fupar

Fupar ha obert les inscripcions per trobar candidates i candidats que vulguin realitzar el curs d’Operari/ària en neteja viària (206 hores) i el curs d’Auxiliar de Jardineria i Centres de Jardineria (506 hores), que s’inicien durant el mes de maig. El procés d’inscripció i selecció finalitzen els dies 10 i 17 de maig, respectivament.

Les dues formacions, adreçades a persones amb diversitat funcional, prioritàriament amb discapacitat intel·lectual i/o trastorn mental, en situació d’atur i inscrites al SOC, es duran a terme a les instal·lacions de Fupar en el marc del programa de Formació d’oferta en àrees prioritàries (FOAP).

BANER_300X250

D’aquesta manera Fupar referma la seva aposta per la formació com a vía per incrementar les competències bàsiques i professionals. El programa FOAP està finançat pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC), Ministeri d’Ocupació i Seguretat Social, amb el cofinançament del Fons Social Europeu.

Les persones interessades en participar en algun dels dos cursos, hauran de posar-se en contacte directament amb Fupar. Persones de contacte: Marta Martínez (extensió 2202) o Maria José Figueras (extensió 2149).

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*