Inscripcions obertes per cursos de formació subvencionats d’operaris en neteja viària i auxiliars de jardineria

Adreçades a persones amb discapacitat en situació d’atur i inscrites al SOC

fupar cursos formacio foap operaris neteja auxiliar jardineria
Els cursos formen part del programa FOAP // Foto: Fupar

Fupar ha obert les inscripcions per trobar candidates i candidats que vulguin realitzar el curs d’Operari/ària en neteja viària (206 hores) i el curs d’Auxiliar de Jardineria i Centres de Jardineria (506 hores), que s’inicien durant el mes de maig. El procés d’inscripció i selecció finalitzen els dies 10 i 17 de maig, respectivament.

Les dues formacions, adreçades a persones amb diversitat funcional, prioritàriament amb discapacitat intel·lectual i/o trastorn mental, en situació d’atur i inscrites al SOC, es duran a terme a les instal·lacions de Fupar en el marc del programa de Formació d’oferta en àrees prioritàries (FOAP).

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

D’aquesta manera Fupar referma la seva aposta per la formació com a vía per incrementar les competències bàsiques i professionals. El programa FOAP està finançat pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC), Ministeri d’Ocupació i Seguretat Social, amb el cofinançament del Fons Social Europeu.

Les persones interessades en participar en algun dels dos cursos, hauran de posar-se en contacte directament amb Fupar. Persones de contacte: Marta Martínez (extensió 2202) o Maria José Figueras (extensió 2149).

BANER_300X250

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*