Diumenge, 7 març 2021
Inici Inclusió Laboral Inscripcions obertes per cursos de formació subvencionats d’operaris en neteja viària i...

Inscripcions obertes per cursos de formació subvencionats d’operaris en neteja viària i auxiliars de jardineria

fupar cursos formacio foap operaris neteja auxiliar jardineria
Els cursos formen part del programa FOAP // Foto: Fupar

Fupar ha obert les inscripcions per trobar candidates i candidats que vulguin realitzar el curs d’Operari/ària en neteja viària (206 hores) i el curs d’Auxiliar de Jardineria i Centres de Jardineria (506 hores), que s’inicien durant el mes de maig. El procés d’inscripció i selecció finalitzen els dies 10 i 17 de maig, respectivament.

Les dues formacions, adreçades a persones amb diversitat funcional, prioritàriament amb discapacitat intel·lectual i/o trastorn mental, en situació d’atur i inscrites al SOC, es duran a terme a les instal·lacions de Fupar en el marc del programa de Formació d’oferta en àrees prioritàries (FOAP).

D’aquesta manera Fupar referma la seva aposta per la formació com a vía per incrementar les competències bàsiques i professionals. El programa FOAP està finançat pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC), Ministeri d’Ocupació i Seguretat Social, amb el cofinançament del Fons Social Europeu.

ARC Soluciones publi

Les persones interessades en participar en algun dels dos cursos, hauran de posar-se en contacte directament amb Fupar. Persones de contacte: Marta Martínez (extensió 2202) o Maria José Figueras (extensió 2149).

Subscripció Newsletter (50% de descompte)

Amb notícies, agenda, subvencions, convocatòries, ofertes, recursos...i molt més

Amb motiu del 5è aniversari del Diari de la Discapacitat, aquest mes de febrer, pots tenir la subscripció a meitat de preu durant el primer any. APROFITA AQUESTA OPORTUNITAT!!

Redacció/Fonts
Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-

ÚLTIMES NOTÍCIES