Dimecres, 10 agost 2022
Dimecres, 10 agost 2022
IniciOpinióEns han donat l’esquena!!!

Ens han donat l’esquena!!!

vero pamies campiona espanya boccia bc3
Vero Pamies amb la medalla com a campiona d’Espanya a la categoria BC3 // Foto: CEAB

Amb aquest lema de la Vero Pamies, jugadora de Boccia del Club Esportiu Esbonat i Amistat Barcelona (CEAB), integrant de la Selecció Espanyola de Boccia i esportista d’Alt Rendiment Català, volem donar suport a les reivindicacions que s’estan fent en l’àmbit esportiu al territori Català.

La Vero vol compartir amb tots vosaltres que a causa del tancament de les instal.lacions esportives, no pot entrenar al pavelló del seu municipi on entrenava habitualment a Boccia i que està situat al costat de casa seva.

Com a conseqüència, ha de desplaçar-se fins al Centre d’Alt Rendiment de Sant Cugat per poder entrenar, fent un viatge en transport públic de 2 hores de durada amb transbord inclòs per agafar dos trens que sempre van plens de passatgers.

A més, tant a l’entrada com a la sortida del transport públic, ha de tenir contacte amb el revisor i controls de les estacions perquè li validin el bitllet de tren i li ajudin a sortir.

Tot això es tradueix en que diàriament ha de passar 4 hores al transport públic exposada a tenir contacte proper amb moltes persones i per tant, amb aquest virus que ja tots coneixem.

Aquesta temporada la Vero ha complert el seu somni quedant Campiona d’Espanya de Boccia en la Categoria BC3. Amb la seva impecable evolució i trajectòria esportiva, ara té per davant uns anys que ha d’aprofitar i treure el seu màxim rendiment per aspirar a altres competicions a nivell nacional i sobretot internacional. 

Un altre aspecte important en la seva vida és que quan va a entrenar o a competir, es pot relacionar amb el seu assistent Diego Capilla i amb altres esportistes i tècnics de Boccia amb els qui comparteix projectes esportius, reptes personals i perspectives de futur.

El cas concret de la Vero Pamies és només un exemple, i és que per a nosaltres cada exemple mereix ser escoltat i valorat.

Com la Vero, hi han molts esportistes de molts esports diferents, de moltes categories, que competeixen a nivell autonòmic, nacional o internacional, o simplement que no competeixen i que només practiquen activitat física per fer Salut, i és que l’esport, ÉS SALUT!!! Veieu com sona (i és!) contradictori que l’estigueu prohibint, limitant i tancant?

Us esteu carregant la salut mental i física de les persones i per descomptat, un teixit esportiu que tindrà danys irreparables en tots els àmbits socials, culturals, esportius, recreatius, econòmics…

NO ENS DONEU MÉS L’ESQUENA!! Exigim que obriu les instal.lacions esportives!! Amb les mesures de seguretat, distància i protocols, ens comprometem a fer de l’esport un espai segur, sà i controlat!! Un cop més, amb l’Esport no s’hi juga!

Equip CEAB

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES

CatalàEspañol
Skip to content