Dissabte, 16 octubre 2021
HomeResponsabilitat SocialEl Grup Bon Preu destinarà l’arrodoniment de les seves compres als projectes...

El Grup Bon Preu destinarà l’arrodoniment de les seves compres als projectes d’acompanyament a joves de SMC

Durant el mes d’octubre, en el marc del Dia Mundial de la Salut Mental

joves amb problemes de salut mental arrodoniment solidari
La salut mental dels joves ha empitjorat durant la pandèmia // Foto: Salut Mental Catalunya

El Grup Bon Preu ha escollit a Salut Mental Catalunya (SMC) com a entitat social que es beneficiarà de l’arrodoniment solidari aquest mes d’octubre, coincidint amb la commemoració del Dia Mundial de la Salut Mental, que se celebra el proper dia 10.

D’aquesta manera, tots els clients que comprin als establiments Bon Preu i l’Esclat durant aquest mes podran destinar l’arrodoniment de la seva compra als projectes d’acompanyament als joves amb problemes de salut mental que desenvolupa SMC.

Cal recordar que els problemes de salut mental entre els joves han augmentat en un 70% en els darrers 25 anys, i que la salut mental de la població ha empitjorat notablement durant la pandèmia de la Covid-19.

Això ha obligat ha adaptar el programa XarXaJoves i els espais per a joves per donar resposta a les necessitats i malestars sorgides durant la pandèmia.

El programa XarXaJoves s’adreça a joves de 16 a 25 anys amb problemes de socialització, de vinculació a l’àmbit sanitari, social, formatiu o de lleure, a causa de problemàtiques de salut mental (diagnosticades o no). Són joves amb problemes com ansietat, depressió, trastorn bipolar, esquizofrènia, trastorn per dèficit d’atenció i hiperactivitat, i altres problemes de salut mental. També es treballa amb les seves famílies, professionals de les entitats del territori i joves dels instituts. 

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES