Dimarts, 19 octubre 2021
IniciEntitatsLa Fundació MAP comença a implementar el nou model organitzatiu centrat en...

La Fundació MAP comença a implementar el nou model organitzatiu centrat en les persones

L’entitat del Ripollès es converteix en una de les pioneres en aplicar aquesta transformació

presentacio nou model organitzatiu fundacio map
Presentació del nou model als professionals de suport // Fundació MAP

La Fundació MAP ha començat a implantar aquest mes d’octubre un nou model organitzatiu per passar els seus serveis a un sistema de suports centrat en les persones. D’aquesta manera, l’entitat del Ripollès s’ha convertit en una de les pioneres en fer aquest canvi, a l’espera que es produeixin els canvis normatius que han de permetre aquest canvi de model.

La idea és trencar amb la classificació per serveis determinada per l’administració, que limita una mirada holística cap a la persona, i passar a un sistema de suports perquè les persones puguin dur la vida que desitgen. D’aquesta manera es podrà treballar millor per al compliment dels drets i les llibertats de les persones amb discapacitat marcats per la convenció internacional aprovada per l’ONU el 2006.

El nou model s’enfoca a les necessitats socials de les persones ateses i les seves famílies, en promou l’empoderament, incorpora la figura dels referents i mentors/es per assolir els projectes de vida i laborals desitjats i promou l’especialització i l’eficiència per millorar la qualitat de vida de les persones.

El nou organigrama canvia els Serveis per Unitats: la Unitat de Feina, la Unitat de Comunitat i Vida Independent i la Unitat de Benestar, amb unes Unitats de Suport i Estratègica que donaran suport a les altres unitats més funcionals. I, dins, d’aquestes, surten els Equips.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES