Diumenge, 3 desembre 2023
- PUBLICITAT -spot_img
IniciDRETSEl CERMI reclama l’exempció de pagar peatges a les autopistes per a...

El CERMI reclama l’exempció de pagar peatges a les autopistes per a les persones amb mobilitat reduïda

En el document d’al·legacions a l’Avantprojecte de Llei de Mobilitat Sostenible

campanya 25N diba
peatges a les autopistes gratis persones mobilitat reduïda
Els peatges també són de pagament per a les persones amb mobilitat reduïda // Foto: PxHere

El Comitè Espanyol de Representants de Persones amb Discapacitat (CERMI) ha reclamat al ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana (MITMA) que estableixi legalment l’exempció de peatges per a les persones amb mobilitat reduïda que facin ús de les autopistes, com a mesura social que compensi la major utilització del vehicle privat a que es veuen forçats les persones d’aquest col·lectiu per la manca d’accessibilitat al transport públic.

En concret, la petició de la plataforma representativa de la discapacitat, afecta a les persones amb mobilitat reduïda que disposin de targeta d’estacionament reservat, i s’ha formulat a través del seu document d’al·legacions a l’Avantprojecte de Llei de Mobilitat Sostenible, sotmès pel MITMA a consultes prèvies al Consell Nacional de la Discapacitat.

Aquesta és una demanda històrica del CERMI, que en dos ocasions va arribar al Parlament, però no va prosperar per la situació d’inestabilitat política que ha viscut Espanya en els darrers anys.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de tota l'actualitat del món de la diversitat funcional a Catalunya

Redacció/Fonts
Redacció/Fontshttps://diarideladiscapacitat.cat
Diari de la DisCapacitat. El digital de la diversitat funcional a Catalunya. Un mitjà fet per donar visibilitat a les persones amb discapacitat i pensat per reclamar la seva inclusió social

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content