Dimarts, 2 març 2021
Inici Dependència El Banc del Moviment de Barcelona fa els primers préstecs de productes...

El Banc del Moviment de Barcelona fa els primers préstecs de productes de suport tecnològics

El passat mes de desembre va incorporar aquest tipus de productes al seu catàleg

banc moviment productes suport tecnologic
Els usuaris ja han fet les primeres donacions de productes de suport tecnològic // Foto: Ajuntament de Barcelona

El Banc del Moviment de l’Ajuntament de Barcelona ha fet durant aquest passat mes de gener els primers préstecs de productes de suport tecnològic, després que al desembre de 2020, comuniqués la incorporació d’aquest tipus de productes al seu catàleg i la incorporació a l’equip d’una professional especialitzada en la matèria.

Així, s’han rebut donacions d’una joguina adaptada, commutadors,  un sistema de fixació de cap (Headpod), un bucle magnètic per a millorar l’audició de les persones grans, un pulsioxímetre, i assessorament d’un aplicatiu per a la geolocalització en aquest cas, d’una persona gran quan surt de casa a passejar. 

ARC Soluciones publi

L’objectiu d’aquest nou servei del Banc del Moviment és ajudar les persones  a que coneguin la tecnologia com una eina per a la millora del seu benestar i que n’aprenguin a fer un bon ús.

UN SERVEI A LA MOBILITAT

Podeu posar-vos en contacte amb el Banc del Moviment per demanar o donar un producte de suport, fer una consulta o demanar cita prèvia a través del telèfon 610223707, o  bé enviant un missatge a bancdelmoviment@bcn.cat.

El Banc del Moviment és un servei municipal que s’ofereix en col·laboració amb les entitats Banc Solidari de Material Ortopèdic, Associació Catalana de l’Afectat d’Esclerosi Múltiple i Nexe Fundació. La funció d’aquest servei és proporcionar productes de suport per a la mobilitat i productes de suport tecnològics per a tots tipus de discapacitats, per a persones que ho necessitin en servei de préstec per un període inicial de 6 mesos. Per altra banda, el Banc del Moviment funciona gràcies a la solidaritat de particulars i d’entitats que donen productes per a la seva reutilització.

Subscripció Newsletter (50% de descompte)

Amb notícies, agenda, subvencions, convocatòries, ofertes, recursos...i molt més

Amb motiu del 5è aniversari del Diari de la Discapacitat, aquest mes de febrer, pots tenir la subscripció a meitat de preu durant el primer any. APROFITA AQUESTA OPORTUNITAT!!

Redacció/Fonts
Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-

ÚLTIMES NOTÍCIES