Dissabte, 6 març 2021
Inici Drets Campanya de conscienciació sobre el grau de compliment amb la Convenció de...

Campanya de conscienciació sobre el grau de compliment amb la Convenció de la Discapacitat a Espanya

Es farà a través de les xarxes socials a partir del proper 8 de febrer i està impulsada pel Cermi

seu onu ginebra convencio discapacitat
L’ONU ja va advertir al Govern espanyol en 2019 sobre l’incompliment de la Convenció // Foto: Wikipèdia

El pròxim dilluns 8 de febrer el Comité Español de Representantes de las Personas con Discapacidad (Cermi) posa en marxa una campanya de conscienciació sobre el grau de compliment d’Espanya amb la Convenció Internacional dels Drets de les Persones amb Discapacitat, segons les observacions realitzades per Nacions Unides a la primavera de 2019.

A través de les xarxes socials es publicaran diàriament infografies que explicaran en un llenguatge clar i accessible per a tota la ciutadania, que ha de fer Espanya, segons l’ONU, per complir amb la Convenció de la Discapacitat.

ARC Soluciones publi

Sota el lema ‘Espanya en línia amb la Convenció Internacional dels Drets de les Persones amb Discapacitat’, la iniciativa pretén promoure la consciència sobre els dèficits del país en matèria d’inclusió, drets, llibertats i benestar de les persones amb discapacitat.

ARRIBAR A TOTA LA CIUTADANIA

La iniciativa pretén implicar no només als poders públics, sinó amb totes les persones amb discapacitat i les seves famílies i a les organitzacions representatives del col·lectiu, així com a la resta dels ciutadans.

La campanya arrenca el proper dilluns a través de totes les xarxes del Cermi (Twitter, Facebook, Instagram i Linkedin), així com en el digital setmanal cermi.es i estarà activa fins el 31 de febrer amb l’etiqueta #ConvenciónDiscapacidad. Compta amb el suport del Ministerio de Asuntos Exteriores, Unión Europea y Cooperación.

Subscripció Newsletter (50% de descompte)

Amb notícies, agenda, subvencions, convocatòries, ofertes, recursos...i molt més

Amb motiu del 5è aniversari del Diari de la Discapacitat, aquest mes de febrer, pots tenir la subscripció a meitat de preu durant el primer any. APROFITA AQUESTA OPORTUNITAT!!

Redacció/Fonts
Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-

ÚLTIMES NOTÍCIES