Diumenge, 23 gener 2022
IniciCanvis en la mobilitat als laterals de l’Avinguda Diagonal i la Gran...
Array

Canvis en la mobilitat als laterals de l’Avinguda Diagonal i la Gran Via de les Corts Catalanes de Barcelona

S'incorporarà una nova senyalització per reduir el volum de trànsit en aquestes vies

canvis mobilitat avinguda diagonal i gran via

A partir d’aquest dilluns 8 de febrer començarà les modificacions de mobilitat als laterals de l’Avinguda Diagonal i al lateral mar de la Gran Via de les Corts Catalanes, per incorporar una nova senyalització que té com a objectiu reduir el volum de trànsit en aquestes vies.

No obstant, l’accessibilitat continua assegurada per al veïnat, els pàrquings, els aparcaments per a persones amb mobilitat reduïda, la distribució urbana de mercaderies, o per qualsevol vehicle que tingui origen i destí als laterals, malgrat en alguns casos haurà d’optar per recorreguts diferents als habituals.

De la mateixa manera, es garantirà l’accessibilitat del trànsit local (veïnat, persones amb mobilitat reduïda, aparcaments, distribució urbana de mercaderies), tot i que en alguns casos s’haurà de fer ús de recorreguts diferents als habituals.

Els objectius que l’Ajuntament de Barcelona vol assolir amb aquestes actuacions són: Consolidar i pacificar el trànsit que circula per aquest àmbit; Millorar l’espai dels vianants eliminant els carrils bici situats a les tercianes d’ambdues vies; Millorar les parades de bus eliminant les interferències amb els carril bici situats a les tercianes; i donar continuïtat als actuals carrils bici que ja estan situats a la calçada.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content