DIXIT organitza a la Diputació de Lleida la conferència “L’autisme: des de l’atenció holística i residencial”

El proper divendres 1 de febrer a les 12h

conferència dixit lleida autisme
L’autisme és un trastorn neurobiològic del desenvolupament que afecta la comunicació // Foto: Federació Catalana d’Autisme

L’1 de febrer a les 12h, DIXIT Lleida presentarà a la sala d’actes de la Diputació de Lleida la conferència “L’autisme: des de l’atenció holística i residencial” en la qual s’abordarà l’atenció a les persones d’aquest col·lectiu des d’una perspectiva holística tenint en compte diferents factors.

Durant la xerrada es parlarà dels dos tipus d’atenció que reben les persones amb autisme, residencial o en centres de dia, així com de les diferents formes de treball i dels recursos que es poden aplicar en ambdues modalitats.

L’acte anirà a càrrec de Pau Capell i Marina Mestres, director i psicòloga de la residència i centre de dia de l’Associació Plançó de la ciutat de Lleida, que posaran aquest centre com a exemple de bones pràctiques.

L’autisme és un trastorn neurobiològic del desenvolupament que afecta la comunicació i la interacció social de les persones que el pateixen, que també mostren patrons restrictius i repetitius de comportament.

banner-electium_300x250-V3_nou copy

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*