Dissabte, 15 maig 2021
spot_img
IniciTercer Sector SocialEl sector de la discapacitat presenta 5 candidatures per formar part de...

El sector de la discapacitat presenta 5 candidatures per formar part de la nova junta de la Taula del Tercer Sector

Es decidirà en l’Assemblea General que tindrà lloc el 19 de novembre

El proper dijous 19 de novembre la Taula d’Entitats del Tercer Sector Social de Catalunya celebrarà la seva Assemblea General que escollirà la nova Junta Directiva per als propers 4 anys. 

En aquest procés electoral només s’ha presentat la candidatura a la presidència de Francina Alsina, que haurà de composar una junta de 12 membres, pels que s’han presentat un total de 15 candidatures.

Concretament el sector de la discapacitat ha presentat cinc candidatures per formar part d’aquesta nova junta. El Comitè Català de Representats de les Persones amb Discapacitat (COCARMI) va presentar ahir la candidatura de Mercè Batlle, presidenta de la Federació Catalana d’Entitats de Paràlisi Cerebral i Etiologies Similars (FEPCCAT) i d’Enric Botí, Delegat Territorial ONCE Catalunya, com a suplent.

A més del COCARMI, les entitats de la discapacitat han presentat quatre candidatures més per formar part de la nova junta directiva de la Taula. Han estat la Federació ECOM, Dincat, Salut Mental Catalunya i Fòrum Salut Mental.

D’aquesta manera el sector de la discapacitat s’assegura una important presència en el futur òrgan de govern de l’entitat, per seguir donant veu a les més de 610.000 persones amb discapacitat que hi ha a Catalunya. Un fet que ja ha passat en el mandat que acaba ara, en el que han format part de la junta, Josep Giralt (Federació ECOM) com a vicepresident, i les vocalies d’Antonio Guillén (COCARMI), Amèlia Clara (Dincat), Xavier Trabado (Salut Mental Catalunya) i Enric Arqués (Fòrum Salut Mental).

OFERTA 5è ANIVERSARI !!!

SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER DIÀRIA PER NOMÉS 7,99€ L'ANY

Necessitem la teva col·laboració per seguir fent un periodisme de qualitat que respecti i doni visibilitat a les persones amb diversitat funcional

Redacció/Fonts
Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES