Divendres, 22 setembre 2023
IniciINCLUSIÓ LABORALOferta d’ocupació pública del Govern que inclou 28 places per a persones...

Oferta d’ocupació pública del Govern que inclou 28 places per a persones amb discapacitat intel·lectual

De l’Agrupació professional de subalterns

programa dil ocupacio pública discapacitat
L’administració ja compta amb personal amb discapacitat a través del programa DIL // Foto: gencat

El Govern ha aprovat la proposta d’oferta d’ocupació pública de 1.421 places d’administració i serveis del 2020, que inclou també 28 places de l’agrupació professional de subalterns adreçades a persones amb discapacitat intel·lectual. Cal destacar, a més, que l’oferta d’ocupació pública reserva un 5% de les places per a persones amb discapacitat no intel·lectual.

ICF23_Baner Financament-300x600

La majoria de les places convocades corresponen a serveis essencials com mossos d’esquadra, bombers, agents rurals i serveis penitenciaris. 

Del total de places aprovades, 520 són d’estabilització de l’ocupació pública (PES), destinades a places ja ocupades per reduir l’índex de temporalitat existent i consolidar i estabilitzar llocs de treball ocupats de manera temporal. Són places ja ocupades que es volen consolidar. En aquest apartat estan contemplades les 28 places adreçades a persones amb discapacitat intel·lectual de l’Agrupació professional de subalterns.

Cal recordar per altra banda, que el Govern compte amb el Programa DIL d’integració laboral de persones amb discapacitat intel·lectual a la totalitat del sector públic. El programa s’adreça a persones que tenen com a mínim un 25% de discapacitat intel·lectual reconeguda, que poden accedir a un lloc de treball a la Generalitat mitjançant convocatòries específiques pel sistema de concurs de mèrits. 

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de tota l'actualitat del món de la diversitat funcional a Catalunya

Redacció/Fonts
Redacció/Fontshttps://diarideladiscapacitat.cat
Diari de la DisCapacitat. El digital de la diversitat funcional a Catalunya. Un mitjà fet per donar visibilitat a les persones amb discapacitat i pensat per reclamar la seva inclusió social

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content