Aspasim engega la marca de productes SENTIT elaborat per persones amb discapacitat intel·lectual

Ajudaran a finançar els projectes socials de l’entitat

aspasim marca productes sentit
Els productes de la nova marca són elaborats per les persones dels tallers ocupacionals // Foto: Aspasim

Coincidint amb el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, que se celebra el 3 de desembre a tot el món i coincidint amb els 80 anys de la Fundació Aspasim, l’entitat engega la marca de productes SENTIT, productes fets als tallers ocupacionals de l’entitat a Barcelona per a sensibilitzar entorn a les capacitats de les persones amb discapacitat.

Aquests tallers ocupen a diari 80 persones amb discapacitat intel·lectual greu, el que dota la marca de productes SENTIT d’un fort component d’inclusió social i sensibilització ciutadana, explicant les persones que atén l’entitat com a persones actives que aporten valor a la societat.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

Els beneficis de la venda d’aquests productes es destina a finançar els projectes socials que es desenvolupen a l’entitat. Solidaritat que permet fer realitat projectes d’educació, ocupació, habitatge, salut i oci per garantir el benestar i participació de les persones amb discapacitat intel·lectual greu. 

Els productes que es posen a la venda sota la marca SENTIT són: davantals, draps i manyoples de cuina brodats; pitets per a infants pessebres i figures de pessebre; bosses de paper personalitzades hotels d’insectes per a horticultura.

BANER_300X250

Aquest Nadal els productes SENTIT es podran trobar a la Fira de Santa Llúcia de la plaça de la Catedral, al Mercat de Nadal de Pedralbes a la plaça del Monestir, a la Fira de Consum Responsable de la plaça de Catalunya. També estan a la venda online davantals, draps i pitets 

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*