La Fundació Aspasim es proposa crear el primer Gegant amb discapacitat intel·lectual de Catalunya

Inicia una campanya de finançament a la plataforma Verkami

aspasim-gegant-discapacitat-intel·lectual-Catalunya
Normag és el nom que tindrà aquest gegant amb discapacitat intel·lectual // Foto: Aspasim

La Fundació Aspasim s’ha proposar crear el primer Gegant amb discapacitat intel·lectual de Catalunya, i per aconseguir-ho el proper 20 de juny engegarà una campanya de finançament col·lectiu a través de la plataforma Verkami.

La producció del gegant Normag, es fa amb materials ultralleugers i amb un disseny adaptat per tal que el puguin portar persones amb discapacitats intel·lectuals i físiques, promovent així la creació d’una colla gegantera inclusiva. La colla gegantera la dinamitzaran la Fundació Aspasim i Oratge Associació, entitats especialitzades en l’atenció i inclusió de persones amb discapacitats. La intenció es realitzar aquest Gegant abans del 30 de juliol.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

La Fundació Aspasim és una entitat sense ànim de lucre que fa 80 anys que vetlla per a les persones amb discapacitats greus. Potencien el seu benestar i la seva integració a la societat a través de projectes educatius, laborals, d’habitatge i d’oci.

Així la Fundació Aspasim ofereix suport als centres educatius per a incloure els infants amb discapacitat a l’escola ordinària, té una escola pròpia pels infants que ho necessiten, fa formació sobre inclusió per a professorat, té tallers ocupacionals, gestiona una xarxa d’habitatges, manté un grup de contacontes infantil que fa gira per les escoles…

BANER_300X250

A més, des de la Fundació Aspasim s’organitzen activitats per a sensibilitzar i implicar la societat en millorar la cura de les persones amb discapacitat.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*