La Fundació Aspasim es proposa crear el primer Gegant amb discapacitat intel·lectual de Catalunya

Inicia una campanya de finançament a la plataforma Verkami

aspasim-gegant-discapacitat-intel·lectual-Catalunya
Normag és el nom que tindrà aquest gegant amb discapacitat intel·lectual // Foto: Aspasim

La Fundació Aspasim s’ha proposar crear el primer Gegant amb discapacitat intel·lectual de Catalunya, i per aconseguir-ho el proper 20 de juny engegarà una campanya de finançament col·lectiu a través de la plataforma Verkami.

La producció del gegant Normag, es fa amb materials ultralleugers i amb un disseny adaptat per tal que el puguin portar persones amb discapacitats intel·lectuals i físiques, promovent així la creació d’una colla gegantera inclusiva. La colla gegantera la dinamitzaran la Fundació Aspasim i Oratge Associació, entitats especialitzades en l’atenció i inclusió de persones amb discapacitats. La intenció es realitzar aquest Gegant abans del 30 de juliol.

BANER_300X250

La Fundació Aspasim és una entitat sense ànim de lucre que fa 80 anys que vetlla per a les persones amb discapacitats greus. Potencien el seu benestar i la seva integració a la societat a través de projectes educatius, laborals, d’habitatge i d’oci.

Així la Fundació Aspasim ofereix suport als centres educatius per a incloure els infants amb discapacitat a l’escola ordinària, té una escola pròpia pels infants que ho necessiten, fa formació sobre inclusió per a professorat, té tallers ocupacionals, gestiona una xarxa d’habitatges, manté un grup de contacontes infantil que fa gira per les escoles…

A més, des de la Fundació Aspasim s’organitzen activitats per a sensibilitzar i implicar la societat en millorar la cura de les persones amb discapacitat.

banner_dental

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*