ASPID porta a les escoles de la Seu d’Urgell activitats per a familiaritzar els alumnes amb la discapacitat

Amb motiu del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat

aspid jornada sensibilitzacio discapacitat infants seu urgell
Les jornades de sensibilització es faran a tres centres escolars de la ciutat // Foto: ASPID

Tres escoles de la Seu d’Urgell acolliran el proper 3 de desembre, Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, una acció d’ASPID destinada a sensibilitzar els petits sobre la situació actual, problemàtiques i necessitats de les persones amb discapacitat, així com inculcar-los valor ètics relacionats amb aquest àmbit.

Sota el lema “Posa’t al meu lloc” lloc”, la campanya consistirà a desenvolupar activitats en les quals els infants, tots ells de 6è de Primària, assumiran i experimentaran un rol de persona amb discapacitat (física, sensorial, etc.), de la mà de membres del col·lectiu d’ASPID que també aportaran el seu testimoniatge directe.

BANER_300X250

Les tres sessions previstes a la Seu d’Urgell es faran al Centre Empresarial i Tecnològic de l’Alt Pirineu (CETAP) amb estudiants de l’escola Pau Claris (10.00 h), Col·legi La Salle (11.15 h) i Escola La Valira (15.15 h).

La iniciativa forma part dels actes de commemoració del 25è aniversari d’ASPID i dóna continuïtat als més de deu anys d’activitat de l’entitat lleidatana a la comarca de l’Alt Urgell.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*