Dijous, 2 desembre 2021
IniciDretsASEM llança la campanya #DELAMANO15N amb motiu del Dia Nacional de les...

ASEM llança la campanya #DELAMANO15N amb motiu del Dia Nacional de les Malalties Neuromusculars

asem-campanya-malalties-neuromusculars
Cartell campanya Dia Nacional de les Malalties Neuromusculars // Foto: Federació ASEM

La Federació Nacional de Malalties Neuromusculars (ASEM) ha fet una crida a la participació activa en la campanya de conscienciació ciutadana #DELAMANO15N que torna a activar-se amb motiu del Dia de les Malalties Neuromusculars, el proper 15 de novembre.

La campanya consisteix en l’enviament de fotografies de persones agafades de la mà per sumar-les a un gran mural solidari de malalties neuromusculars que simbolitzarà la força de l’amistat i la solidaritat per sobre dels prejudicis i barreres socials. A més es realitzaran cadenes humanes solidàries en distintes ciutats i altres actes commemoratius del 15 de novembre, Dia Nacional de les Malalties Neuromusculars.

fiare banca etica crowdfunding

En paraules de la presidenta de la Federació ASEM, Cristina Fuster, “reivindiquem el coneixment de les necessitats específiques del nostre col·lectiu, amb un enfoc inclusiu, en el que la disminució de la força muscular no constitueixi un obstacle en el desenvolupament de la persona com ésser social”.

Les malalties neuromusculars śon un conjunt de més de 150 patologies caracteritzades per ser degeneratives i produir discapacitat. Per ara no existeix cap cura, però sí que existeixen molts factors que ajuden a millorar la qualitat de vida d’adults i infants, com la fisioteràpia o la rehabilitació mèdica.

El seguiment de la campanya #DELAMANO15N no només estarà activa a les xarxes socials sinó que també es podrà seguir per internet on es publicarà informació actualitzada sobre totes les activitats commemoratives que es realitzaran a les principals ciutats espanyoles.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES