Una aplicació mòbil accessible apropa els comerços de Barcelona a les persones amb discapacitat visual

Dóna informació sobre els establiments i la seva oferta

comerços accessibles aplicació mòbil barcelona sense barreres
L’app mòbil facilita l’accessibilitat a les persones amb discapacitat visual // Foto: Ajuntament de Barcelona

De la col·laboració entre l’Associació de Comerciants de Creu Coberta i la Xarxa Oberta de Beacons de Barcelona ha nascut una aplicació mòbil gratuïta amb el nom de ‘Barcelona Sense Barreres’, per millorar l’accessibilitat als comerços de les persones amb ceguesa o problemes de visió. que

L’app permet rebre informació dels comerços i altres llocs d’interès del barri just quan passes pel davant. D’aquesta manera, les persones amb discapacitat visual també poden saber davant de quin establiment es troben i quins productes o ofertes hi ha a l’aparador.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

El sistema està basat en la instal·lació de beacons, és a dir, petites balises emissores d’un senyal Bluetooth identificatiu que, en arribar a qualsevol mòbil amb l’aplicació instal·lada, fa que s’hi mostri la informació prèviament introduïda al web. A hores d’ara hi ha 250 establiments i llocs d’interès del carrer de Sants i la Creu Coberta amb el beacon instal·lat i la informació actualitzada.

Però l’aplicació és útil per a tothom que vulgui informació del comerç de proximitat i representa, per a aquestes botigues, una nova oportunitat per visibilitzar la seva oferta.

BANER_300X250
FECETC_Banner_fira si i millor

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*