La Fundació Salut Mental Catalunya obre les inscripcions per participar a les sortides Respir d’hivern

Estan programades 3 sortides durant els mesos de febrer i març

sortides respir hivern salut mental catalunya inscripcions
Una de les sortides programades serà al monestir de Montserrat // Foto: Salut Mental Catalunya

La Fundació Salut Mental Catalunya té obertes les inscripcions per participar en el  seu Programa Respir d’Hivern que té programades sortides durant els mesos de febrer i març de 2019 per a persones amb trastorn mental sever (Respir Sortides),  pels seus familiars i cuidadors (Respir Salut) i per persones joves amb problemes de salut mental (Respir Joves).

Les sortides són un espai de descans, salut i benestar, que fomenta activitats d’oci i natura i permet alleugerir les relacions i la dependència entre les persones amb trastorn mental sever i els familiars que fan de cuidadors. Les sortides tenen un preu de 90€ i aquest és el programa previst:

BANER_300X250

– Lleida: Turisme pel centre històric. 15 al 17 de febrer 2019. Allotjament: alberg Sant Anastasi. Característiques de la sortida: Nivell d’activitat alt. Sortida on es camina força i les distàncies són llargues. El trajecte des de Barcelona és amb autobús, i té una durada de més de 2 h. Reunió informativa: Dimecres 12 febrer 16h.

– Coma-Ruga. Anem de Carnestoltes!. De l’1 al 3 de març 2019. Allotjament: alberg Santa Mª del Mar. Característiques de la sortida: Dificultat ALTA. Aquesta és una sortida amb molta activitat. La distància entre l’estació de tren i l’alberg és d’aproximadament 20 minuts (recorregut que es farà diverses vegades al dia).

En aquesta sortida, serà necessari sortir a la nit per veure la Gran Rua de Carnaval. Tot el grup es traslladarà a Calafell per veure la Rua, que comença a les 23 hores i finalitza al voltant de les 2:30 h. de la matinada! Reunió informativa: Dimecres 27 febrer 16h.

– Montserrat (des de Martorell). Del 15 al 17 de març 2019. Allotjament: Hotel Ciutat Martorell. Característiques de la sortida: Dificultat mitjana. El dissabte es passarà el dia a Montserrat; es demanarà pícnic a l’hotel, i no es tornarà fins a mitja tarda. Reunió informativa: Dimecres 13 març 16h

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*