Torna La Gala + IN de SIFU, la cita anual de Barcelona amb l’art i la discapacitat al Gran Teatre del Liceu

El pròxim dilluns 24 de febrer a les 19h

gala nit mes in cita art discapacitat grupo sifu
El Gran Teatre del Liceu acollirà una nova edició de ‘La Nit més IN’ // Foto: Grupo SIFU

Fundación Grupo SIFU presenta un any més La Gala + IN, un espectacle dedicat a la INtegració, la INclusió i la INterpretació que vol retre reconeixement a les persones amb discapacitat i demostrar les seves capacitats sobre l’escenari. La cita serà a la Sala Principal del Gran Teatre del Liceu (C/ Les Rambles, 51- 59, Barcelona) el pròxim dilluns 24 de febrer a les 19:00h.

L’acte, 100% inclusiu i amb actuacions originals produïdes especialment per aquesta gala, preveu l’assistència de més de 2.000 persones. La gala portarà a l’escenari del Liceu set actuacions musicals i de dansa que reuniran a més de 80 artistes amb i sense discapacitat que actuaran junts. Lluny d’oferir un producte cultural des del paternalisme, La Gala + IN s’ha concebut com un espectacle de qualitat, creat per mostrar que el món de l’art no entén de límits ni discapacitats.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

Entre les representacions musicals destaca Tcha Limberger, compositor, cantant i multiinstrumentista belga amb discapacitat visual, gran referent del swing a escala internacional, i Míriam Fernández, cantant amb paràlisi cerebral que va participar als programes televisius La voz i Tú sí que vales. Completaran el ventall musical de la gala el grup Sambach, format pel pianista amb discapacitat visual Pol Oñate, la cantant Carolina Alabau i el violinista Francesc Guzman, que fusionaran Bach i música brasilera, i The Django Orchestra Academy, un projecte pedagògic de l’Escola Municipal de Música – Centre de les Arts de L’Hospitalet que amb la col·laboració de Fundación Grupo SIFU presentarà una formació inclusiva per La Gala + IN. L’art en moviment estarà represent amb dues actuacions inclusives amb la participació de ballarins amb discapacitat auditiva i física, que trencaran tots els estereotips associats a la dansa, i una actuació de parkour, protagonitzada per joves amb discapacitat física.

FECETC_Banner_fira si i millor

BANER_300X250

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*