Divendres, 22 setembre 2023
IniciINCLUSIÓ LABORALLa Fageda posa en marxa un servei prelaboral per a persones majors...

La Fageda posa en marxa un servei prelaboral per a persones majors d’edat amb diagnòstic de trastorn mental

la fageda servei prelaboral majors edat diagnòsic trastorn mental
Treballadors de l’entitat amb el seu fundador, Cristóbal Colón // Foto: La Fageda

Quinze persones de la comarca de la Garrotxa són els beneficiaris del   nou servei prelaboral que La Fageda ha posat en marxa al gener amb l’objectiu de millorar l’ocupabilitat de persones majors d’edat amb diagnòstic de trastorn mental.

ICF23_Baner Financament-300x600

L’accés al servei no comporta la signatura de cap contracte laboral i el temps d’estada màxim previst per garantir l’assoliment de l’objectiu és de fins a 36 mesos.

Durant totes les hores de formació, les quinze persones majors d’edat amb diagnòstic de trastorn mental, estaran acompanyats per l’equip de professionals del servei i els encarregats i monitors de cada secció que els acull a les pràctiques: granja, làctics, melmelades i horticultura, entre d’altres.

Aquest nou servei és un pas més de La Fageda en l’àmbit. Des de la seva creació, ha treballat per a la inserció laboral i social de persones amb discapacitat psíquica i trastorns mentals d’arreu de la Garrotxa. Actualment aquests col·lectius formen el 70% de la plantilla actual.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de tota l'actualitat del món de la diversitat funcional a Catalunya

Redacció/Fonts
Redacció/Fontshttps://diarideladiscapacitat.cat
Diari de la DisCapacitat. El digital de la diversitat funcional a Catalunya. Un mitjà fet per donar visibilitat a les persones amb discapacitat i pensat per reclamar la seva inclusió social

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content