Dijous, 2 desembre 2021
IniciResponsabilitat SocialSuport de Fundació “la Caixa” al projecte TELEDFO de l’ADFO per millorar...

Suport de Fundació “la Caixa” al projecte TELEDFO de l’ADFO per millorar la qualitat de vida de les persones amb lesions cròniques

Ha fet una donació econòmica de 10.000 euros a través de CaixaBank

donacio la caixa projecte teledfo adfo
Responsables de Caixabank van visitar la seu de l’entitat // Foto: ADFO

La Fundació “la Caixa”, a través de CaixaBank, ha fet una aportació econòmica de 10.000 euros a l’Associació Diversitat Funcional d’Osona (ADFO), que es destinaran a fer avançar el projecte TELEDFO, que té la finalitat de millorar la qualitat de vida de les persones amb lesions cròniques, reduint el risc d’exclusió social induït per un deteriorament físic.

El passat 16 de setembre, representants de l’entitat bancària van fer entrega de la donació econòmica durant una visita a les instal·lacions de l’ADFO, destacant “la importància de la solidaritat i la col·laboració entre les diferents entitats i institucions, possibilitant així el desenvolupament de projectes de l’abast de TELEDFO, que treballa directament per a les persones en situació de vulnerabilitat”.

fiare banca etica crowdfunding

TELEDFO i les persones que han patit un ictus

TELEDFO és un sistema gamificat de telerehabilitació física que millora la qualitat de vida de les persones amb lesions cròniques. El projecte, que va iniciar-se l’any 2019 amb un equip de professionals format per tècniques de l’associació i enginyers de la UPC, està finalitzant l’estudi científic que s’ha realitzat amb 10 pacients. En aquesta fase del projecte es valida que efectivament la solució funciona i permet introduir-hi les millores.

A l’espera d’acabar d’analitzar els resultats obtinguts, des de l’entitat ja s’està preparant el programa per a poder realitzar l’estudi multicèntric, per tal de provar la solució amb més pacients i implicar-hi més professionals. 

Cada any, només a Espanya, 99.000 persones pateixen un ictus i TELEDFO pot esdevenir una eina fonamental per a facilitar l’accés a la rehabilitació a totes les persones que ho necessitin.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES