Dissabte, 16 octubre 2021
HomeEspectaclesL’Atlàntida de Vic s’estrena al projecte Teatro Accesible amb l’obra ‘53 diumenges’...

L’Atlàntida de Vic s’estrena al projecte Teatro Accesible amb l’obra ‘53 diumenges’ del director i guionista Cesc Gay

La funció del 3 d’octubre comptarà amb subtitulat, audiodescripció, bucle magnètic i so amplificat amb auriculars

53 diumenges l'atlantida de vic teatre accessible
Els quatre protagonistes de l’obra ’53 diumenges’ // Foto: Teatro Accesible

L’Atlàntida de Vic, Centre d’arts escèniques d’Osona, s’estrena el pròxim 3 d’octubre a les 18h al projecte Teatro Accesible amb l’obra “53 diumenges”, que comptarà amb subtitulat, audiodescripció, bucle magnètic i so amplificat amb auriculars per a persones amb diversitat funcional i persones grans, com a mesures d’accessibilitat.

L’obra està dirigida i escrita pel director i guionista Cesc Gay, i interpretada Pere Arquillué, Marta Marco, Àgata Roca i Lluís Villanueva.

“53 diumenges” se situa en la reunió que tenen una nit 3 germans alemanys per parlar sobre el futur del seu pare, una persona gran que comença a tenir importants pèrdues de memòria i que ja no pot seguir vivint sol. Les excentricitats de el pare cada vegada són més grans i fins i tot, ha arribat a ensenyar-li el penis a la veïna, que escandalitzada, necessita una solució immediata. En paraules de l’autor: “Tot pot passar, entre alemanys. Tant el present com el passat són una mateixa cosa i tots els colors de les emocions són presents en la seva relació. El seu cicle és com una bomba de rellotgeria que pot explotar per la més insignificant de les raons “.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES