Diumenge, 22 maig 2022
Diumenge, 22 maig 2022
spot_img
IniciDependènciaSuara Cooperativa entra a l’Associació per la Vida Independent per potenciar el...

Suara Cooperativa entra a l’Associació per la Vida Independent per potenciar el futur model català d’atenció integral

Entra com a sòcia promotora, juntament amb Mutual Mèdica

model integral atencio a les persones
L’enitat vol potenciar el nou model d’atenció integral centrat en la persona // Foto: AVI

L’assemblea de l’Associació per la Vida Independent (AVI) ha acordat, aquest mes d’abril, l’entrada de Suara Cooperativa com a sòcia promotora a l’entitat. També s’ha acordat que Mutual Mèdica passi a ser sòcia promotora, continuant amb la seva vinculació amb l’entitat. Les dues entitats seran les encarregades de potenciar l’associació i els seus objectius, així com crear nous serveis en benefici de les persones.

Aquesta aliança té l’objectiu de revolucionar la manera en què es dona l’atenció a les persones més vulnerables. Segons el nou model proposat, cal combinar els serveis a la persona (com per exemple, Serveis d’Atenció Domiciliària, Serveis Socials i de prevenció, Atenció a les famílies), juntament amb els productes de suport i la tecnologia. L’aposta per aquests tres pilars, posant sempre a la persona al centre, permetrà crear nous projectes ambiciosos de futur que repercutiran en la millora de la qualitat de vida de les persones ateses.

banner newsletter oferta 50%

Aquest nou model de futur també compta amb el compromís de les altres entitats sòcies d’AVI, com son la Fundació Ictus, Alzheimer Catalunya, FATEC, Grup Mutuam i Mútua de Propietarios.

L’AVI és una associació sense ànim de lucre, amb l’objectiu d’impulsar un nou model de futur en l’atenció a les persones on es tinguin en compte els productes de suport (des de cadires de rodes o llits articulats, fins a grues o cadires de bany) i la tecnologia.

L’associació ha publicat diversos estudis científics, realitzats en col·laboració amb la Universitat de Barcelona, demostrant la viabilitat econòmica i tècnica d’aquest model.

La incorporació de Suara Cooperativa com a sòcia promotora d’AVI apropa els projectes de les organitzacions sòcies al nou model de futur, i a un nou paradigma d’atenció que busca revolucionar la manera de fer i d’entendre la resposta a les necessitats de les persones. Suara és una cooperativa d’iniciativa social, amb més de 40 anys d’experiència i expertesa en el sector d’atenció a les persones, donant resposta a la globalitat del cicle vital. 

Diari de la DisCapacitat Oferta Newsletter 50% descompte

Ara per només 7,99 € durant el primer any rebràs al teu correu cada dia tota l'actualitat del món de la diversitat funcional a Catalunya. No deixis escapar aquesta oportunitat!!

Redacció/Fonts
Redacció/Fonts
El Diari de la DisCapacitat és el primer digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES

CatalàEspañol
Skip to content