SMC dóna formació a professionals per millorar en l’atenció directe al públic en salut mental

“Parlem de salut mental” ofereix eines per trencar l’estigma

parlem salut mental atenció directa públic
La formació té una duració total de 10 hores // Foto; Salut Mental Catalunya

La Federació Salut Mental Catalunya (SMC) ha posa’t en marxa aquesta setmana la formació “Parlem de Salut Mental” per millorar el coneixement sobre salut mental dels professionals d’atenció directe al públic perquè tinguin més eines i recursos per atendre a les persones amb problemes de salut mental als seus llocs de treball.

Fins el 4 d’octubre un grup de professionals d’atenció directe de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú assistiran a 4 sessions amb una durada total de 10 hores de formació repartides en 4 mòduls de Salut mental i benestar: contextualització i conceptes bàsics; una visió en positiu de la Salut Mental; orientacions per la atenció i el tracte de persones amb problemes de salut mental; i comunicació i missatges en salut mental. Recursos i xarxa a territori.

BANER_300X250

“Parlem de Salut Mental” vol resoldre dubtes entorn a la salut mental i dotar als professionals que treballen de cara al públic de més coneixements i eines per millorar la seva feina i trencar estigma i barreres en l’atenció a persones amb problemes de salut mental. El curs vol sensibilitzar sobre salut mental i promoure el model comunitari d’atenció, que es basa en la inclusió de la persona amb trastorn mental dintre de la comunitat.

La formació promoguda per la Federació SMC compta amb la participació de professionals de l’entitat de  les diferents àrees: sociocomunitària, incidència política, capacitació i suport a les persones, i comunicació i sensibilització. El curs “Parlem de Salut Mental” està obert a administracions, equipaments, empreses i altres entitats amb persones que treballen de cara al públic.

banner_dental

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*