Ajuts de la Generalitat per l’adaptació de plataformes elevadores i ascensors

Es poden presentar sol·licituds fins l’1 de novembre

ascensors palataformes elevadores ajuts
Les apadtacions són per ascensors instal·lats abans del 30 de desembre de 2009 // Foto: Grup MIIFAS

Són subvencions destinades al finançament per la reforma i adaptació de plataformes elevadores o ascensors de velocitat inferior a 0,15m/s, d’ús pel transport vertical de persones, instal·lats abans del 30 de desembre de 2009.

Poden accedir a les subvencions les unitats familiars o de convivència que tinguin entre els seus membres alguna persona major de 70 anys o amb un grau de discapacitat igual o superior al 33% i mobilitat reduïda que disposin d’un baix nivell de renda dins dels barems que marquen les bases.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

En el domicili habitual,  cal que la plataforma elevadora o ascensor objecte de la reforma,  el seu ús sigui imprescindible pel desenvolupament de la vida quotidiana de la persona.

L’import de la subvenció és del 100% de les despeses subvencionables, amb un límit màxim de 3.500,00 euros per plataforma.

BANER_300X250

Les persones sol·licitants han de complir els següents requisits:

– Disposar d’un informe tècnic signat per un organisme de control acreditat que certifiqui que les reformes proposades per a la plataforma objecte de la subvenció son necessàries per adequar-la al Reial Decret 1644/2008.

– L’habitatge habitual ha de ser una casa individual o unifamilar. En cas que la persona sigui l’arrendatària caldrà que faci constar l’autorització de la persona propietària.

– Complir les obligacions tributàries davant l’Estat, la Generalitat i la Seguretat Social.

– Tenir 70 anys o més d’edat.

– Tenir un grau de discapacitat igual o superior al 33% i barem de mobilitat favorable.

– A l’efecte del còmput dels membres de la unitat de convivència es tindran en compte totes les persones que constin empadronades a l’habitatge.

Termini de presentació de sol·licituds:

El termini de presentació de la sol·licitud, juntament amb la documentació corresponent és del  15 de setembre a l’1 de novembre de 2017 o fins exhaurir pressupost.

Es poden presentar les sol·licituds presencialment adreçar-se a les Oficines de Gestió Empresarial del territori on residiu o trucant al 012.

  1. Bon dia,
    com sempre teniu tota la informació i formularis del tràmit a Canal Empresa: http://canalempresa.gencat.cat/ca/integraciodepartamentaltramit/tramit/PerTemes/Subvencions-per-a-ladaptacio-de-plataformes-elevadores?category=752b34b8-a82c-11e3-a972-000c29052e2c

    Aquesta subvenció es pot demanar a qualsevol oficina OGE i també a les oficines Oge-Cambra, ara mateix estem actualitzant la informació a la fitxa del tràmit.

    Cordialment!

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*