Sant Tomàs participa al Giving Tuesday amb un projecte per l’atenció precoç infantil

Vol donar un impuls final a les obres del centre Tris Tras de Vic

cartell-giving-tuesday-sant-tomas
La campanya crida l’atenció sobre l’atenció precoç en el desevolupament infantil // Foto: Associació Sant Tomàs

L’Associació Sant Tomàs-PARMO s’ha sumat enguany a la celebració del Giving Tuesday amb el projecte “La importància de l’atenció precoç en el desenvolupament infantil” amb el que s’espera aconseguir finançament per acabar les obres del nou edifici a Vic del Centre de Desenvolupament i Atenció Precoç Tris Tras.

Amb aquesta campanya es vol donar un impuls final per acabar amb aquestes obres que ampliaran unes instal·lacions que en els darrers anys s’han quedat petites i que fins ara han estat finançades en gran part per aportacions econòmiques de particulars.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

El Tris Tras és un servei de l’Associació Sant Tomàs adreçat al públic en general, no només al col·lectiu pel qual treballen prioritàriament, que són les persones amb discapacitat intel·lectual. S’hi atenen aquells nens i nenes de 0 a 6 anys que presenten algun trastorn del desenvolupament o que estan en una situació de risc social, psicològic i/o biològic.

El Giving Tuesday, és un moviment a nivell mundial per incentivar i multiplicar les bones accions. És una alternativa solidària al Black Friday i al CyberMonday, que promouen compres abans de Nadal, i té l’objectiu de dedicar un dia internacional a celebrar l’acció de donar, ja siguin aliments, diners, temps a través del voluntariat, objectes de segona mà, etc.

BANER_300X250

És una campanya global promoguda, entre d’altres institucions, per la Fundació de les Nacions Unides, i vol posicionar la cooperació com un valor afegit per a promoure la cultura solidària, de la mà d’entitats socials, empreses i de la ciutadania. Va sorgir el 2012 als Estats Units i actualment ja arriba a més de 70 països.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*