Dissabte, 25 setembre 2021
spot_img
IniciRecerca i TecnologiaSurt al mercat el primer audífon que permet a l’usuari escoltar tots...

Surt al mercat el primer audífon que permet a l’usuari escoltar tots els sons rellevants al seu voltant

L’empresa Oticon llança el revolucionari Oticon More

Oticon More audífon
El nous audífons Oticon More // Foto: Oticon

L’empresa Oticon, especialitzada en la fabricació d’audífons, ha llançat al mercat el revolucionari Oticon More, el primer audífon que permet a l’usuari escoltar tots els sons rellevants al seu voltant, trencant amb la fòrmula tradicional que únicament permet escoltar millor en una sola direcció.

Oticon More utilitza les capacitats intel·ligents d’una xarxa neuronal profunda per emular la forma en que funciona el cervell, i treballa amb els sons basant-se en l’experiència i els processos d’aprenentatge -12 milions d’escenes sonores de la vida real- als que ha estat sotmesa.

banner flyer interpersonas

José Luis Blanco, cap d’Audiologia d’Oticon, comenta que “després d’anys d’innovació, estudi i col·laboració amb institucions líders en investigació de tot el món, Oticon ha assolit un coneixement i enteniment únics de com el cervell percep el so. En contra de la creença habitual, les investigacions han demostrat que el cervell necessita accedir a tots els sons de l’ambient per funcionar de forma adequada. Al traslladar aquest coneixement a la tecnologia auditiva, permetem als usuaris d’audiòfons gaudir de paisatges sonors més complets i treure més partit a la vida quan utilitzen els nostres productes, el que al seu torn pot tenir efectes realment positius en la seva salut i benestar”.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES