Dijous, 11 agost 2022
Dijous, 11 agost 2022
IniciInclusió SocialLa Fundació Viver de Bell-lloc formarà en habilitats digitals a persones amb...

La Fundació Viver de Bell-lloc formarà en habilitats digitals a persones amb discapacitat intel·lectual

El projecte ‘Sumem habilitats’ vol ajudar-los a fer tràmits online i connectar-se a serveis i persones

formació habilitats digitals fundacio viver bell lloc
La pandèmia ha posat de relleu la importància d’internet // Foto: Nerea Gastón

La pandèmia ha evidenciat que les habilitats digitals són un factor clau per garantir la inclusió de les persones, i per aquest motiu la Fundació Viver de Bell-lloc engegarà el projecte ‘Sumem habilitats’, que pretén introduir i potenciar les habilitats digitals en persones amb discapacitat intel·lectual i/o trastorn de la salut mental.

L’objectiu d’aquesta formació en l’àmbit d’internet és avançar en l’autonomia i inclusió d’aquestes persones per tal que puguin dur una vida independent i normalitzada en el seu propi habitatge.

A través de material tecnològic, com ara tauletes digitals, l’equip d’educadors i educadores del Servei d’Acompanyament a la Vida Independent disposarà d’una eina per treballar l’adquisició d’habilitats digitals que permeti les persones usuàries dels serveis d’habitatge i altres de l’entitat a fer tràmits en línia, connectar-se amb altres persones i accedir a coneixement, entre d’altres.

El projecte serà possible gràcies a la convocatòria d’ajut social de l’empresa gestora de projectes d’habitatge OMPLIM, que cada any destina part dels beneficis a polítiques socials en els territoris on actua. L’empresa donarà 5.000€ per a la compra d’equipament tecnològic i la realització del programa formatiu.

Redacció/Fonts
Redacció/Fonts
El Diari de la DisCapacitat és el primer digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES

CatalàEspañol
Skip to content