El Ral·li Internacional de cotxes d’època Barcelona-Sitges arrenca amb la presentació del cupó de l’ONCE

5,5 milions de cupons difondran aquest esdeveniment

arrenca ralli barcelona sitges cupó once
Un moment de la presentació del cupó a l’Illa Diagonal // Foto: ONCE

Ahir es va presentar en un acte a l’Hotel NH Constanza el cupó que l’ONCE dedicarà el proper diumenge 4 de març a la 60a edició del Ral·li Internacional de cotxes d’època Barcelona-Sitges, un dels més reconeguts i més antics de la seva especialitat a Europa que enguany tindrà lloc el cap de setmana del 3 i 4 de març de 2018.

El cupó ha estat presentat en un acte a l’Hotel NH Constanza. Ho han fet Gabriel Arranz, director de Promoció i Esdeveniments Esportius de l’Ajuntament de Barcelona; Aurora Carbonell, regidora de Promoció Econòmica, Turisme i Platges de l’Ajuntament de Sitges; Maria Marín, presidenta de Foment de Sitges; Ainhoa Izuel, de gerència de l’Illa Diagonal i Xavier Grau, delegat territorial de l’ONCE a Catalunya.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

També han intervingut els membres de tres generacions de la família Arderiu, un dels cognoms més reconeguts entre els participants històrics del Ral·li.

A continuació van anar cap a l’exposició de cotxes d’època, dintre de L’illa DiagonalAllà hi va haver sessió de fotos i es va engegar i moure un cotxe.

BANER_300X250

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*