Tot a punt perquè la 6a Fira Discapacitat i Ocupació posi en contacte empreses i candidats

Se celebra el 13 i 14 de març al Museu Marítim de Barcelona

fira discapacitat ocupació
La fira posarà en contacte empreses i candidats // Foto: Grupo SIFU

La Federació de Centres Especials de Treball de Catalunya (FECETC) juntament amb Barcelona Activa organitzen la 6a edició de la Fira Discapacitat i Ocupació que tindrà lloc els dies 13 i 14 de març a les Drassanes Reials de Barcelona, seu del Museu Marítim de Barcelona.

Aquesta exposició té l’objectiu de donar suport al col·lectiu de persones amb diversitat funcional. implicant a les empreses en la integració de polítiques laborals d’inclusió i en la contractació de personal amb necessitats especials.

BANER_300X250

En aquest sentit, la fira impulsarà espais de networking directe entre empreses i persones amb discapacitat que busquen feina a través de tallers, taules rodones i diferents activitats. Specialisterne, Arcasa Apetito, Apple, Batec Mobility o Transports Metropolitans de Barcelona són algunes de les empreses que participaran en les jornades.

Aquest esdeveniment també comptarà amb la col·laboració de l’Ajuntament de Barcelona i de Disjob, un portal d’ocupació especialitzat en persones amb discapacitat.

En el programa de la fira compte també amb un ampli programa de tallers i activitats on es treballarà sobre el foment i a potenciació del desenvolupament personal, l’èxit en les entrevistes laborals, el coaching o la realització d’un currículum eficaç.

Tot està preparat fins el mínim detall, fins i tot un servei d’interpretació de llengua de signes presencial proveït per l’empresa Àgils Comunicació.

banner_dental

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*