La Fundació ISYS presenta les 20 millors aplicacions digitals en salut dins la 1a mHealth BCN Conference

Apps de Diabetes, Malària, Càncer i Alzheimer entre el Top 5

top 20 aplicacions salut
Una de les 5 millors aplicacions és sobre l’Alzheimer // Foto: ACN

Les aplicacions SocialDiabetes, One Drop, Malaria Spot, Cancer.net (ASCO) y Diabetes My Sugar i Yo te cuido Alzheimer han estat escollides les cinc millors aplicacions de salut per a pacients segons el rànquing TOP 20 que la Fundació ISYS ha fet públiques avui per quart any consecutiu, en el marc de la mHealth BCN Conference, celebrada conjuntament amb la CAMFIC.

Es tracta d’apps, en espanyol i català, que destaquen per tenir uns continguts de qualitat, per la seva utilitat i per l’interès que desperten entre els pacients i usuaris.

BANER_300X250

Per a aquesta edició del TOP20, la Fundació ISYS ha comptat amb la participació de més de 30 associacions de pacients, que han col·laborat en el procés de selecció d’apps. En total, s’han analitzat 315 aplicacions, de les que 72 (52 per a pacients i 20 per a professionals) han complert els criteris d’inclusió i s’han pogut incorporar al catàleg ISYS.

El catàleg ISYS s’elabora mitjançant la valoració d’Apps mitjançant les escales iSYScore, un barem objectiu consensuat per experts (metges, infermeres, pacients, especialistes en salut pública, comunicació social i tecnologia), que permet avaluar i puntuar qualsevol aplicació de salut. L’objectiu és ajudar els usuaris a escollir les millors apps entre les més de 325.000 de salut disponibles actualment per Android i iOS.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*