Dimarts, 30 novembre 2021
IniciInclusió LaboralPrograma d’ASPID per ajudar a trobar feina a persones receptores de la...

Programa d’ASPID per ajudar a trobar feina a persones receptores de la Renda Garantida de Ciutadania

programa-aspid-feina-receptores-renda-garantida
Persones realitzant un curs organitzat per l’entitat lleidatana // Foto: ASPID

ASPID ha iniciat un nou programa laboral destinat a millorar les possibilitats d’accés al món laboral de persones que són receptores de la Renda Garantida de Ciutadania.

El programa ha començat aquest juliol i es desenvoluparà fins al mes d’abril del 2020 al Segrià, la Noguera i l’Urgell, comarques on l’entitat té oficines de treball.

diari-discapacitat-300x250e

Amb el nom de “Mesures Actives d’Inserció per als beneficiaris de la Renda Garantida Mínima”, la iniciativa inclou l’orientació laboral de les persones receptores inscrites, la gestió de possibles ofertes i la realització de pràctiques en empreses. El programa pertany al Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya.

Les sessions se centren en la identificació dels talents de les persones que hi participen, el coneixement de les eines i canals de recerca de feina, l’exploració de les oportunitats laborals de l’entorn i la millora dels coneixements en noves tecnologies informàtiques.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES