Procés participatiu del CERMI per a una agenda política europea de la discapacitat

De cara a les eleccions al Parlament Europeu de 2019

cermi proces participatiu agenda política discapacita europa
Les eleccions al Parlament Europeu són al 2019 // Foto: Arxiu

El Comitè Espanyol de Representants de les Persones amb Discapacitat (CERMI) ha obert un procés participatiu per construir una plataforma reivindicativa en matèria de discapacitat, inclusió i drets socials, que plantejarà als partits polítics que concorrin a les eleccions al Parlament Europeu de 2019.

D’aquesta manera, el CERMI vol contribuir a una Europa cada cop més social, accessible i inclusiva per a les persones amb discapacitat. Sota el títol “La Agenda Política de la Discapacitat a la Unió Europea, 2019-2023. Eleccions al Parlament Europeu”, el CERMI ha elaborat un ampli qüestionari que s’ha distribuït entre tot el sector de la discapacitat, perquè les entitats i persones del col·lectiu, formulin demandes i sol·licituds que considerin hagin d’estar contemplades en les polítiques europees a partir del nou mandat que s’iniciarà al 2019.

BANER_300X250

El qüestionari està dividit en diferents blocs temàtics que abarquen els temes de major transcendència de l’àmbit de la discapacitat en l’esfera europea, com les condicions de participació i accessibilitat del procés electoral; les dones amb discapacitat; drets socials; accessibilitat universal, fons estructurals, diàleg civil, institucions europees, etc.

banner_dental

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*