ActivaMent Garraf Penedès guanya els Ajuts d’Impuls al Territori de Fundació Pinnae

El projecte fomentarà el suport mutu en salut mental i les activitats antiestigma

fundacio pinnae ajuts impuls territori 2018
A la convocatòria es van presentar 40 projectes de 36 entitats // Foto: Fundació Pinnae

Activament Garraf Penedès ha estat una de les entitats que es beneficiaran enguany dels Ajuts d’Impuls al Territori que atorga la Fundació Pinnae per impulsar projectes i activitats que ajuden a l’assistència a les persones més vulnerables o en risc d’exclusió social al territori de la Vegueria Penedès.

FREEFORMSTYLE-600X300

El seu Programa de Capacitació, Empoderament i Inclusió Social de les persones amb trastorn mental ha estat un dels sis seleccionats com a gunyadors de la convocatòria. Amb el recolzament d’aquest ajut, el projecte d’ActivaMent Garraf Penedès permetrà fomentar el suport mutu en salut mental i les activitats antiestigma a nivell local. El projecte es desenvoluparà al Garraf i l’Alt Penedès.

banner_300x200_entrenuvols

En la convocatòria d’enguany hi han participat un total de 36 entitats amb 40 projectes de la Vegueria Penedè, a més d’ActivaMent, han estats triats altres projectes de la Fundació Mas Albornà, l’Associació Salut Mental Catalunya Anoia, la Fundación l’Espiga i la Fundación Amics de la Gent Gran, ACTUA, SCCL.

banner_dental

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*