Onze associacions, 15 empreses i quatre institucions es donen cita a la 10a edició del Saló Sin Barreras de Victòria

Se celebra del 27 al 29 de setembre al Palacio de Congresos Europa

cartell-saló-sin-barreras-2019-vitòria

El Palacio de Congresos Europa de Vitòria acollirà del 27 al 29 de setembre la X edició del Saló Sin Barreras-Oztoporik Gabe, un esdeveniment referent l’àmbit de la discapacitat i la dependència centrat en l’autonomia, accessibilitat, disseny per a tothom, participació i qualitat de vida.

Durant aquests dies estaran presents en aquesta cita onze associacions de persones i familiars amb discapacitat, 15 empreses amb solucions per a la millora de la qualitat de vida i quatre institucions públiques compromeses amb aquest sector.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

Simultàniament a l’àrea expositiva del Saló Sin Barreras 2019, se celebrarà un cicle de conferències amb ponències dedicades als avenços i solucions tècniques, eliminació de barreres urbanes, inserció laboral i turisme adaptat. A més d’exposicions esportives adaptades en diversos especialitats com bádminton, baloncesto i tennis de taula.

La X edició del Saló Sense Barres, organitzada per Mash Media, compte amb el patrocini del Govern Basc, Diputació Foral d’Àlaba, Ajuntament de Vitòria-Gasteiz, i amb la col·laboració de la Fundació Vital i la Once.

BANER_300X250

Les empreses expositores són: ARC Soluciones Adaptadas, Rehatrans, Irrintzi Soluciones Adaptadas, Ropa Adaptada, GMK Confort, Free Form Style, Ortopedia Bidari, Araba Domotic, Solumobel, Travel Xperience Acess Turismo, Equalitas Vitae, Inserta, Kuida i Pitxuflitos.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*